2777
2789
عنوان

گوشی موبایل a 21 s

| مشاهده متن کامل بحث + 14791 بازدید | 44 پست

من آ۷۰    ۲۰۲۰ دارم ،گوشیه خوبیه بد نیس ، ولی واقعا کیفیت سامسونگ نسبت به قبل افت کرده خیلی

من قبل این آ۷ ۲۰۱۷ داشتم، واقعاااا راضی بودم ازش ، ولی سری آ جدید خیلی تعریف نداره

خودم قصد دارم واسه مامانم کادو گوشی بگیرم ، بعد کلی تحقیق الان شاید شیائومی ردمی نوت ۸ بگیرم تو این رنج قیمت

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو خوبه باز اره خوشگله من قیافه گوشی خیلی برام مهمه و دوربینش شیائومی دوس نداری؟

شیائومی بعضی ها میگن یه دفعه میسوزه و از این حرفا. دوست دارم سامسونگ بگیرم من همه گوشیهام سامسونگ بود خدایی راضی بودم ازشون. یه هواوی واسه بابام گرفته بودیم خیلی اذیت کرد

عزیزم چرا میگی راضی نیستی؟ میشه لطفا بگی چرا خوب نیستن به نظرت؟ ممنون میشم

گاهی تاچش کار نمیکنه ، واسه چند ثانیه گیر میکنه ، 

سنسور اثر انگشت سری آ خیلییی ضعیف شده ، عملاباید قیدشو بزنی ، 

باطری ش نسبت به آ۷ که قبلا داشتم کمتر شارژ نگه میداره ، 

یعنی مثلا یه روز صبح تا شب کار کنی بعد باید بزنی شارژ ، در حالی که گوشی قبلیم هر دو سه روز میزدم شارژ

به ضربه به شدت حساسه ،اصلا نباید بیفته از دستت ،گوشی قبلیم هزااار بار افتاده بود و آخ نگفته بود

الانم خودت میتونی سرچ کنی مقایسه آ۲۰ و ردمی نوت ۸ ،برتری های نوت ۸ رو ببینی ، حتی از لحاظ ظاهری م اون خوشگلتره و ظریفتر کار شده

اره سامسونگ خیلی خوبه مبارکت باشه هرچی گرفتی عزیزم

ممنون گلم با پولم فک کنم a30s بشه خرید ولی ظاهرش نسبت به a21  دوست ندارم. 

ان شاءالله شما هم یه چیز خوب بگیری

داداشم سال قبل a50  رو گرفته بود ۳۳۰۰😑

گاهی تاچش کار نمیکنه ، واسه چند ثانیه گیر میکنه ،  سنسور اثر انگشت سری آ خیلییی ضعیف شده ، عمل ...

البته اینم بگم ، من خودم طرفدار صفت و سخته سامسونگم و تا قبل این همیشه سامسونگ داشتمو راضی ام بودم ، اما خب این سری  افت کرده ، واقعا انتظاراتمو براورده نکرد

گاهی تاچش کار نمیکنه ، واسه چند ثانیه گیر میکنه ،  سنسور اثر انگشت سری آ خیلییی ضعیف شده ، عمل ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتی که دادی من تاچ گوشی خیلی برام مهمه پس واقعا خوب نیست!

بازم ممنون گلم🌹

البته اینم بگم ، من خودم طرفدار صفت و سخته سامسونگم و تا قبل این همیشه سامسونگ داشتمو راضی ام بودم ، ...

منم طرفدار سامسونگم. گوشی که الان دارم j7  واقعا خیلی خوبه با اینکه ۴ سال دارمش . ۱۰ بار از دستم افتاد بازم عین قبل کار میکنه