2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

48 بازدید | 3 پست

من الان بارداری شوهرم  برای تو خونه خودش خرید میکنه ولی به من پولی نمیده شاید در ماه پنجاه تومان بده خودم یه سهام عدالت بیست میلیون دارم میگم بفروشم بذارم بانک حداقل یه چی سود میده خسته شدم از بی پولی الان هزارتومان هم ندارم وقتی بهش میگم میگه همین که شکمت رو سیر میکنم بسه پول میخوای از بابات بگیر بابام هم هیچ راه درآمدی نداره چکارکنم   

ن ب سهامت دست نزن بزار بمونه 

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

گوشه لباستو بسوزون یا پاره کن بگو دیگه ندارم برام بخر.یا ک ب بزرگترش بگو یعنی چی شکمتو سیر میکنم بسه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.