2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید ولی وسع خریدشو نداری یا میخوای بزاری یدفعه سر ماه خرید کنی؟ اخه زشته بعد مدتها اومده ب ...

ماه پیش اومده خیلی تا حالا دعوتش کردم فعلا موفق نشدم منم برم خونشون.خودش تنها میاد شوهرش نیست.والا سرماه هم بعید میدونم پولی باشه که بتونم بخرم موندم.کرونا وصع مالیمونو با قسطا بهم ریخت

اسی بستگی ب درک وفهم خواهرشوهروشوهرت داره.بچهااینچانمیشناسن شماروکه😙شایدهمین ک دعوت کنی خوشحال بشه ویه شام ساده شایدم منتظرسفره رنگین حالاکدومشه بنظرت

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲
اسی بستگی ب درک وفهم خواهرشوهروشوهرت داره.بچهااینچانمیشناسن شماروکه😙شایدهمین ک دعوت کنی خوشحال بشه ...

بدبختی من ادمی نیستم تحت شرایطی بخوام غذای ساده بزارم ولی الان از یه جهت مجبورم هم معذب میشم.امیدوارم درک کنه از نداریه این پدیرایی

اسی بستگی ب درک وفهم خواهرشوهروشوهرت داره.بچهااینچانمیشناسن شماروکه😙شایدهمین ک دعوت کنی خوشحال بشه ...

والا خودش که همیشه میگه روم نمیشه بیام خونتون زحمت بدم بهت.منم تا حالا چیز ساده جلوش نزاشتم.رو این حساب که فرداشم قراره ببرمش بیرون ناهار جوجه بزنیم گفتم شاید اشکالی نداشته باشه غذای ساده

منم بااینکه وضع مالیمون جالب نیس کم نمیزارم برای مهمونم.امایه بارخانواده همسرم دوروزخونمون بودن من یه وعده ماکارونی درست کردم یکی سرسفره نیومدیکی اخم داشت اوضاعی بودخدانگذره ازشون من وشوهرم سرخ شده بودیم ازخجالت

الهی یهویی ی خبرخوب بشنوید....ای کیف میده🤲🤲🤲🤲
منم بااینکه وضع مالیمون جالب نیس کم نمیزارم برای مهمونم.امایه بارخانواده همسرم دوروزخونمون بودن من ی ...

واقعا چقدر بی درک وفهم متاسفم براشون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم بااینکه وضع مالیمون جالب نیس کم نمیزارم برای مهمونم.امایه بارخانواده همسرم دوروزخونمون بودن من ی ...

دیگه اونا شعورشونو نشون میده وقتی میدونن که تو همیشه عذای خوب میزاری جلوشون ایندفعه اینجور شده باید درک کنن شاید شرایط غدای خوبو نداشتید