2777
2789
عنوان

باردارا و نی نی دارا بیاین

96 بازدید | 19 پست

سلام خانوما، 18هفته ام و جفتم قدامیه، دو سه روزی هست بعد از غذا زیر دلم (همیشه هم یه جاس فقط) شبیه حرکت گاز توی روده اتفاق میفته، مثلا یک ثانیه اتفاق میفته دوباره چن  تانیه ساکته دوباره یکی دو ثانیه و...، تا حدودا 5 دقیقه همینطوریه، آیا این حرکات نی نیه؟ یا همون رودس؟ اخه روده زیر دلم چکار میکنه، یا هنوز زوده برا فهمیدن حرکاتش؟ شکم اول هستم و بی تجربه

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

حرکت نی نیه😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حرکات نی نیه

واقعا ؟وای الان قلبم وای میسته، آخه خیلی واضحه برام، فک میکردم نباید انقدر واضح باشه

منم جفتم قداميه

تو ١٨ هفتگى فقط دوبار احساس كردم زير دلم حباب تركيد

اما خداروشكر از هفته ٢١ ببعد راحت حركاتو حس ميكردم

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️

منم نزدیک ۱۸ هفته ام بچم میاد دقیقا زیر سینم آیا طبیعیه؟؟؟

اینم بگم شیاف و آمپول پروژسترون خیلی مصرف کردم احتمال داره از اون باشه؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
منم جفتم قداميه تو ١٨ هفتگى فقط دوبار احساس كردم زير دلم حباب تركيد اما خداروشكر از هفته ٢١ ببعد ر ...

اره اینم حدودا همینطوره،اما حبابای پشت هم، مثلا 5تا، بعد دوباره سکوت دوباره مثلا 10تا حباب کوچولو، شبیه حرکت سرییییییع باد توی رودس ولی کوچولو

واقعا ؟وای الان قلبم وای میسته، آخه خیلی واضحه برام، فک میکردم نباید انقدر واضح باشه

چرا دیگه از الان واضحه کاملا برات

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲