یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
با یک بار نمیشه.اولا مراقب ریه ت باش. بعد هن جرم گیر رو بریز توی این جا شیشه پاککنا یا از اون جرم گیرا که سرش طوریه کم کم میریزه بگیر.با اونا به تدریج بریز برو ۵ دقیقه بعد بیا فرچه بکش. دو باره بشور دوباره جرم گیر بریز. چند بار تکرار کن.
مراقب باش دور دهنت رو بگیر و همچنین مواد رو باهم قاطی نکن.در رو هم باز بذار
🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
اسی منم تازه اسباب کشی کردم یعنی کمرم بریده خدا شاهده ولی من خونه قبلیمو خیلی تمیز دادم دست مستاجر من وسواس اجباری دارم وهمچنین وسواس فکری فکر میکنم اگه خونه رو کثیف تحویل بدم بچه هامو نفرین میکنن میترسم ولی تمیز کننده من فوق العاده ی برای تمیز کردن هود که عالی پاک بشه سیف کرمی فوق العاده
ماسک بزن چند لایه راه تبادل هوارم باز بذار بعدش تیرک بزن بعد نیم ساعت با مسواک غیر قابل استفاده تمیز کن شیر آلاتم با خمیر دندون تمیز کن خمیر دندون بزن با اسکاج تمیز کن
مامانم نمیدونم دختری یاپسر فقط بدون من خیلی دوست دارم.ان شاءالله که سلامت باشی
خواهرشوهرم بنده خدا مقل شما یه جایی رفت افتضاح بود اونم وسواسی شدیده
انقدر من و وایتکس پشت هم زد البته با فاصله چند روز تا الان برق میزنه
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736