2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هستم ی مدت هم خیلی بودم نسبت ب همه آدما ینی فک میکردم کسی راس نمیگ الان بهتر شدم روش کار کردم تو هم سعی کن هرکس هرچیزی بگ باور کنیم خیلی بدترع.

ینی باهمه سرد شدع بودم الان بهترم ولی خو بهترع روش کار کنی کمتر شه بازم گاهی با این شخصیتم مشکل دارم کلن چندان هم بد نیس.

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
منم هستم ی مدت هم خیلی بودم نسبت ب همه آدما ینی فک میکردم کسی راس نمیگ الان بهتر شدم روش کار کردم تو ...

ممنونم بابت راهنماییتون🌹چشم منم سعی میکنم روش کار کنم

✌INFP🌱son nefese kadar kadın yaşam özgürlük

ممنونم بابت راهنماییتون🌹چشم منم سعی میکنم روش کار کنم

خواهش میکنم آفرین بهت میتونی مشکلت بنویسی حتی💛

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
خواهش میکنم آفرین بهت میتونی مشکلت بنویسی حتی💛

به یکی از اعضای خانواده هی شک‌ میکنم🤦🏻‍♀️ واقعا خسته شدم از این وضعیت نمیدونم چیکار کنم واقعا حالمم و بد میکنه این وضع

✌INFP🌱son nefese kadar kadın yaşam özgürlük

به یکی از اعضای خانواده هی شک‌ میکنم🤦🏻‍♀️ واقعا خسته شدم از این وضعیت نمیدونم چیکار کنم واقعا حالم ...

منم گاهی هی شک میکنم رفیقام دروغ میگن این دروع میگ هم خودم عذاب میکشم هم دل طرفو میشکونم

نمیدونم برا کی اهمیت دارم گرفتارم😐