2777
2789
عنوان

آدرس مطب دکتر شهرام میرزاپور

817 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیز، من دنبال آدرس مطب دکتر شهرام میرزاپور، پزشک پوست و زیبایی هستم، ایشون تهران هستن، من شهرستانیم و ایشون از مطب قبلی جابجا شدن و دنبال آدرس جدیدشونم، کارش خیلی عالیه و این مدت هر جا رفتم راضی نشد دلم، ممنون میشم اگر کسی آدرس یا شماره ای از ایشون داشت به منم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیدا کردین ادرس رو؟ منم دنبال ادرس ایشون هستم

نه متاسفانه چون شهرستانم دسترسیم برای پیدا کردن ایشون در تهران محدوده ولی اگر به نتیجه ای رسیدین لطفا به منم بگین، از هر نظر کاراش عالی، ایمن، و طبیعیه با تغییراتی که فقط همه زل میزنن به آدم ولی نمیفهمن چکار کردی 

سلام

خوبین؟! عزیز دیدم راجع به ماکروپوینت تو یه تاپیک صحبت کرده بودین، میشه لطفن کمی برای من توضیح بدین راجع بهش و اینکه راضی بودین؟! نتیجه داشت؟! ریزش موهاتون بیشتر نشد؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
سلامخوبین؟! عزیز دیدم راجع به ماکروپوینت تو یه تاپیک صحبت کرده بودین، میشه لطفن کمی برای من توضیح بد ...

بله عزیزم فوق العاده راضی بودم فقط مشکل نصب ماهانه اش رو داشتم چون با سیستم گره وصل میشه و هر ۴۵ روز نباز به ترمیم داره و‌من چون شهرستانم رقت و امد و هزینه دیگه برام مقدور نبود

بله و‌به نظرم از سن سی به بعد هر از چند ماه از واجباته برای صورت ،صورت حال میاد

خیلی دلم میخاد انجام بدم ولی ترس دارم،، برا شما جه تغییری ایجاد کرد

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
بله عزیزم فوق العاده راضی بودم فقط مشکل نصب ماهانه اش رو داشتم چون با سیستم گره وصل میشه و هر ۴۵ روز ...

مرسی فدانشم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب