2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  دوستان میگن لتروزل وگلوکوفاژ.منم ایناروخوردم وخبپوب شدم.البته ورزش خیلی موثره .اماااااا باید بری دکتر زیرنظر دکتر این قرصاروبخور خودسر نکنی 

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  
بله  دوستان میگن لتروزل وگلوکوفاژ.منم ایناروخوردم وخبپوب شدم.البته ورزش خیلی موثره .اماااااا با ...

میگم من الان مجردم ولی فهمیدم تنبلی دارم...تا وقتی کازدواج کنم و تصمیم بگیرم بچه دار بشم چیکار کنم ک شدت پیدانکنه

میگم من الان مجردم ولی فهمیدم تنبلی دارم...تا وقتی کازدواج کنم و تصمیم بگیرم بچه دار بشم چیکار کنم ک ...

پیاده روی تندداشته باش.الان ک کروناس نمیشه باشگاه رفت ولی ایروبیک عالیه من۶ماه رفتم ‌کیست وتنبلیم خوب شد.غذاهای سرد وچرب نخور..یسری تاعطاری برو بگوبراتنبلی میخای داروی گیاهی بهت میده من داروی گیاهیم خیلی خوردم.عوارض نداره

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  
پیاده روی تندداشته باش.الان ک کروناس نمیشه باشگاه رفت ولی ایروبیک عالیه من۶ماه رفتم ‌کیست وتنبلیم خو ...

اره قبل کرونا ایروبیک میرفتم وضعیتم خوب بود پریودم سر موقع جوشام رفت ولی الان دیگه باشگاه تعطیله

بله  دوستان میگن لتروزل وگلوکوفاژ.منم ایناروخوردم وخبپوب شدم.البته ورزش خیلی موثره .اماااااا با ...

رفتم دکتر گفت فعلا اقدام کن اگه نشد بیا دارو واست بنویسم البت دارو گیاهی گرفتم واسه تنبلی تخمدان