2777
2789
عنوان

کسی از این نماز حاجت گرفته

172 بازدید | 15 پست

دوستان کسی از نماز روز پنج شنبه حاجت گرفته؟

روایتی از پیامبر گرامی اسلام(ص) داریم که هر کس این نماز را در روز پنجشنبه بخواند و در آخر نماز در حالی که به سجده رفته است حاجت خود را از خداوند بخواهد،حاجتش حتی اگر جابجا شدن کوه ها یا نازل شدن باران هم که باشد برآورده خواهد شد.

در مقام و حکمت این نماز هر چقدر که بگوییم کم گفته‌ایم و برای درک بهتر مقام این نماز در نزد خدواند متعال، همین روایت از پیامبر اکرم(ص) کافی است که فرموده‌اند: هر کس این نماز را بخواند و چیزی از خدا نخواهد،رواست که خداوند بر او غضب کند.

ذره ای شک به این نماز نداشته باشید و با حضور قلب این نماز را بجا بیاورید.

هر رکعت از این نماز تعداد سوره‌ ی مشخصی دارد از خواندن بیشتر یا کمتر سوره ها جهت احتیاط خودداری کنید.

پس از شروع نماز بهتر است «بین دو نماز» و همچنین « اعمال بعد از نماز دوم» فاصله نیفتد و از سخن و عمل اضافی خودداری شود.

این نماز مجموعا” چهار رکعت است یعنی از دو نماز دو رکعتی تشکیل شده است

@mahbanoo22     والا از قدیم مردم به ازاد میخندیدن شما هم از همین ناراحتی!اره من از ۱۶ هزارا هستم تو که ۱۶ هزار دیدی چرا از سایت نمیاری؟؟؟؟شما کلا تصمیمی نداشتی تحقیق کنی یک ازاد قبول شدی اونم خدا میدونه چه رشته ای.الان حرص پردیسا رو میخوری.چون اونا رو بردن تو تیم سراسری شما رو بردن تو تیم آزاد...ترسیدی باز بگم از چاخانایی که کردی باید از تو سایت عکس بدی که قفل کردی!ولی خیلی خوب مچتو گرفتم😂

@mahbanoo22        والا از قدیم مردم به ازاد میخندیدن شما هم از همین ناراحتی!ار ...

وای خدا چقدر بیکاری شما عزیزم 😂

همون پردیس بخون حالا که انقدر وقت داری، من تجربه خودمو گفتم و کاملا هم حقیقت رو گفتم چون دلیلی نداره اینجا که کسی منو نمیشناسه بخوام غیر حقیقت بگم حالا شما چون خودت پردیسی و اصرار داری بگی اونجا بهتره خب هرجور راحتی فکر کن ولی توهمون نت برو سرچ کن متوجه میشی ازاد رتبه های خیلی کمتری از پردیس میخواد، بی زحمت مزاحم منم نشو دوست عزیزم، من تجربه ی خودمو گفتم و کاملا پای حرفم هستم چون خودم اول که رفتم پردیس علاوه براینکه رتبه ام به آزاد نمی‌رسید همین شنیده هارو شنیده بودم که رفتم و اگر از اونجا دراومدم و نشستم درس خوندم که سال بعد ازاد قبول شم چون دیدم شنیده ها اصلا با واقعیت جور نیستن و الانم راضیم از تصمیمم و به هرکس که بپرسه همینا رو میگم که اشتباه منو نکنه، شما حالا دوست داری چشماتو رو واقعیت ببندی ببند ولی در اصل موضوع تغییری ایجاد نمیشه، روز خوبی داشته باشی دوست گلم😊با ارزوی موفقیت 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و راستی اونقدر بیکار نیستم که وقتمو پای بحث بیهوده در مورد یه مسئله بدیهی (بهتر بودن ازاد از پردیس خودگردان از هر نظر) بذارم، من تجربه خودمو گفتم هرکس میتونه هر تصمیمی که براش بهتره بگیره😊شماهم همینطور، هرکاری که فکر میکنی درسته بکن

وای خدا چقدر بیکاری شما عزیزم 😂 همون پردیس بخون حالا که انقدر وقت داری، من تجربه خودمو گفتم و کامل ...

برو بابا.یک مشت دروغ تحویل ملت میده فکر میکنه همه مثه خودش نمیفهمن.حقت بود حالتو بگیرم.قبل از حرف زدن برو از سایت چیزایی که گفتی رو دربیار!رتبه پنجاه هزار و شونزده هزار و....اینقدر تو سر این دانشگاه آزادیا زدن که جوری چرت و پرت میگن و فکر میکنن بقیه موظف هستن به چرندیاتشون گوش بدن که فکر نمیکنن اگر طرف بگه الان ثابت کن بعد چاره ای به جز گفتن روز خوش براشون نمیمونه!!!!من تصمیمم رو گرفتم!بروبابا با اصمیمت!تصمیم گرفته بره دانشگاه ازادمیخواد بگه شما هم برید دانشگاه ازاد!نترس ما هم بلدیم اگر جای قبول نشیم بریم دانشگاه ازاد و تو سرمون بخوریم.که آزادیا رو بگن برید ی جا دیگه این بیمارستان متعلق به پردیس و سراسریه!!!اونجا له بشیم و بعد تو مجازی عقده گشایی کنیم!وقتی دروعات لو رفت و نتونستی از سایت چیزی بیاری همون روز خوشی که گفتی به موقع بود.اما حالتو گرفتم.پس روز خوش

و راستی اونقدر بیکار نیستم که وقتمو پای بحث بیهوده در مورد یه مسئله بدیهی (بهتر بودن ازاد از پردیس خ ...

دییقا اونقدر بیکار بودی که اومدی در مورد دانشجوهای پردیس چون سراسری هستن عقده گشایی کنی خوردی به تور من و مچتو گرفتم!یهو باکلاس شدی و وقتت برات ارزشمند شد!از همون اول میتونستی خیلی باکلاس حرفاتو از سایت دربیاری مگه نه؟؟؟؟ولی دروغ چون تو سایت ننوشتن نشد کاری بکنی

برو بابا.یک مشت دروغ تحویل ملت میده فکر میکنه همه مثه خودش نمیفهمن.حقت بود حالتو بگیرم.قبل از حرف زد ...

باشه عزیزم شما هرجور راحتی فکر کن،فکر کن مچ گرفتی و هر فکری که حال خوبی بهت میده همون فکرو بکن ولی تغییری در واقعیت ایجاد نمیشه😂

دییقا اونقدر بیکار بودی که اومدی در مورد دانشجوهای پردیس چون سراسری هستن عقده گشایی کنی خوردی به تور ...

باشه عزیزم شما درست میگی😂😂😂اگه حالت خوب میشه همینجوری فکر کن

باشه عزیزم شما درست میگی😂😂😂اگه حالت خوب میشه همینجوری فکر کن

اره عزیزم بهتره اینجوری بگی تا بتونی فرار کنی وگرنه برو واقعیت رو از سایت دربیار چرا درنمیاری؟؟؟؟

باشه عزیزم شما هرجور راحتی فکر کن،فکر کن مچ گرفتی و هر فکری که حال خوبی بهت میده همون فکرو بکن ولی ت ...

دقیقا بهتره بدونی تغییری در واقعیت ایجاد نمیشه.و همچنان بیمارستانتون از پردیس و سراسریه جداست.دانشگاهتون جداست.ازموناتونم جداست ولی اونا با همن و محاله یک لحظه تصور کنن کنار شما کارآموزی برن و یا مدرک آزاد بخوان بگیرن!اره عزیزم حالا فرار کن تا باز نگفتم برو رتبه هایی که گفتی رو از سایت عکس بگیر😂

دقیقا بهتره بدونی تغییری در واقعیت ایجاد نمیشه.و همچنان بیمارستانتون از پردیس و سراسریه جداست.دانشگا ...

باشه عزیزم اگر با تخریب واقعیت حالت خوب میشه، چون من رشته ام مرتبط با خوب کردن حال مردمه ترجیح میدم حالت خوب بشه، وگرنه کارنامه های کنکورم که مال تقریبا 8 سال پیشه گویای همه چیز هست ولی خوب شدن حال شما در الویته، تخلیه کن خودتو عزیزم😂

اره عزیزم بهتره اینجوری بگی تا بتونی فرار کنی وگرنه برو واقعیت رو از سایت دربیار چرا درنمیاری؟؟؟؟

چون بیکار نیستم چیزی که بدیهی هست رو اثبات کنم شما که وقتت ازاده برو نگاه کن 😊اگرم که الان پردیسی که دیگه حای بحث نداره به داشته هات راصی باش چون کار دیگه ای ازت برنمیاد مگر مثل من یه ترم مرخصی بگیری بخونی باز که کار سختیه توصیه نمیکنم

باشه عزیزم اگر با تخریب واقعیت حالت خوب میشه، چون من رشته ام مرتبط با خوب کردن حال مردمه ترجیح میدم ...

تو خودتو کشتی که واقعیت رو تخریب کنی عزیزم چون همیشه در برابر دانشجوهای بین الملل تخریب میشید اونارو با سراسریا گروه بندی میکنن بعد شما رو کلا میگن این بیمارستان نیاین ازاد جداست😂تخریب از این بالاتر!!!آزمون میگیرن اونارو سراسری حساب میکنن واسه شما که ازادین چون باید ساده تر برگزار بشه یکروز دیگه و یک مدل دیگه امتحان میگیرن!!تخریب از این بدتر😂نمره رو برای شما کلا پایین تر حساب میکنن که بتونید قبول بشین برای اونا بالاتر چون ازشون انتظار میره درس خون تر باشن!تخریب از این بدتر!و الانم از سایت نمیتونی چاخانایی که کردی رو دربیاری تخریب از این بدتر😂دو ساعت فقط یک مشت چرت و پرت بدون استناد میگه از این چیزا بگو که مستنده عزیززززم!!!

چون بیکار نیستم چیزی که بدیهی هست رو اثبات کنم شما که وقتت ازاده برو نگاه کن 😊اگرم که الان پردیسی ک ...

اتفاقا بیکاری که دوساعت داری جواب میدی اما الان که تو مخمصه افتادی وقت برات ارزشمند شد.از دوساعت قبلم همینو دارم میگم ولی فقط جواب میدی!اخه کاری از دستت برنمیاد از کجا میخوای حرف چاخان عکس بگیری؟؟؟پس بهتره عقده گشایی کنی دیوار حاشا که بلنده تو هم که دروغگوی قرنی!جاهایی هم که گیر میکنی باز چرند میگی که بیکار نیستم و....عزیزم من حاضرم بیسواد باشم اما ازاد نخونم که بهم بگن شما با سراسریا امتحان ندین چون آزادین و از همون تخریبا که گفتم بشم!به نظرم شما چند سالی خودتو بکش و اینقدر بخون بلکه پردیس قبول بشی عوض اینکه تو مجازی عقده گشایی کنی.البته قطعا سعی خودتو کردی و نشدی وگرنه اینهمه با روح و روانت بازی نمیشد که از دانشگاه ازاد تعریف کنی!دیگه خداییش همینو کم داشتیم