khanooomtala مدیر استارتر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 612 عنوان کمک کمک کمککککککگ 148 بازدید | 7 پست سلام دوستای گلم . میخام مبل سفارش بدم اینترنتی . یه کانال پیدا کردم به اسم مبلمان المهدی با مدیریت محسن عبدی . همچین شخص و همچین مبلمانی وجود داره دوستان . ممنون میشم کسایی ک اطلاع دارن کمکم کنن ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس 1399/05/23 | 11:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r___ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 812 نمیدونم ولی نمیشه اعتماد کرد چون جنس پارچه و چوبش مهمه حتما مبلمان رو حضوری بخر ب آخرین تاپیک منم سربزن
my_life_your_life عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 713 اول بزن داخل نت ببین هست یا نه دوما آدرس نزده ؟ اگه آدرس داره و اسم مبلمان هم میدونی تماس بگیر اطلاعات عمومی و بگو آدرس مبلمان المهدی تو فلان خیابون رو میخوام اگر چنین شماره ای نداشتن بهتر ریسک نکنی ممکنه کلاه برداری باشه متولد ۱۳۳۱ هستم
مہلاــ۸۱ عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3811 بهت پیشنهاد میدم حتما اونجور چیزارو حضوری بخرید من یه بار سرویس خواب خریدم الانم پشیمونم به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم
mehri_1مهری عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1122 اینجوری که تاپیک زدی فکر کردم تو باتلاق افتادی و در حال غرق شدنی خواهشا درست تاپیک بزنید راهنمایی برای خرید مبلمان خانم های باسلیقه بیایین مبل های خوشکل کیا دارن خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست
haste17 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 1306 مبل که نمیشه غیرحضوری سفارش داد باید نوع جنس را ببینی جنس پارچه، چوب و.... بعد سفارش بدی اینطوری ممکنه یه جنس آشغال برات بفرسته