2777
2789
عنوان

دندونای پسر ۱۷ماهم

100 بازدید | 8 پست

تروخدا بگین چیکار کنم تو این کرونا دندونای بالاییش داره میپوسه دخترمم تو سن کم دندوناش پوسید خیلی درد کشید نمیخام پسرمم دندوناش مثل دخترم بشه چیکار کنم آخه چرا انقد زود دندوناشون خراب میشه؟دکتر دخترم میگفت چون شیرتو زیاد خورده اینجوری شده😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسواک میزنم ولی آخه چطوری از شیر شب بگیرمش 

چند شب اول سخته بیدار شد پیشش بخواب بهش آب بده آروم بزن تو کمرش یا لالاییش کن بعد چند شب دیگه عادت میکنه قبل از خواب هم حسابی سیرش کن بعد مسواک بزن.شیر شب دندونو نابود میکنه دکتر پسرای من گفت دندون درآوردن دیگه اصلا تو شب شیر نده

شاید شیرتون مشکلی داره.یکی از اقوام ما بچش این طوری شد.دکتر گفت ایراد از شیرشه.واسش شیرخشک تجویز کرد.البته من از کسی شنیدم.اخه این همه آدم شیر به بچه هامون میدن.پس باید الان کل نوزادا دندوناشون پوسیده باشه