2777
2789

خودمم اوایل اعتقادی نداشتم اما الان دیگه حتی از سردرد گرفته تا بیماریهای جدی تر و با این گروه درمیون میزارم بینهایت کسانی بودن که نتیجه گرفتن . البته یه مرکز هم دارن که حضوری میشه رفت . ویزیتش رایگانه داروهاشون ارزونه و خیلی پیگیر و پاسخگو هستن و حکیمی که اونحاست خیلی آکاه و دانا به طب سنتیه . 

@SADAFdaro

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون برای پوست هم کاری می کنن

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ممنون برای پوست هم کاری می کنن

؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

تو تلگرامه یکبار فقط برید تو کانالشون اگر مشکلی دارید بپرسید خودتون متوجه میشید تفاوتو . 

عزیزم منکه تل ندارم چطور میتونم.

من فقط طرفدار طب سنتی ام.حتی پسرمم سرماخوردگی هاشو دوا دکتر نمیبرم.

؟

برای هر نوع بیماری ای مشاوره میدن اگر بخوای ویزیت میکنن و دارو میدن . 

شوهر خودم کمردرد شدید داشت اصلا هم به طب سنتی اعتقاد نداشت اما بهش گفتم یه بار بیا فقط امتحان کن اومد حکیم براش حجامت عام با بادکش از کل  ناحیه پشتش انجام اد باورش نمیشه دیگه درد نداره اصلا به تمام فامیلش هم توصیه میکنه که بیان این مرکز 

عزیزم منکه تل ندارم چطور میتونم. من فقط طرفدار طب سنتی ام.حتی پسرمم سرماخوردگی هاشو دوا دکتر نمیبرم ...

شمارشونو میزارم تلفنی هم مشاوره میدن . در کل خیلی انسانهای شریف و دلسوزی هستن از اون با ایمانهایی که واقعا با ایمانن . 

021 - 66321753

خیلی عالیه که درگیر علم شیمیایی نشدی . همه بیماریها تو طب سنتی درمان داره حتی تمور مغزی . 

شمارشونو میزارم تلفنی هم مشاوره میدن . در کل خیلی انسانهای شریف و دلسوزی هستن از اون با ایمانهایی که ...

قربونت برم.دستت درد نکنه.حاجت روا بشی عزیزم.

کاش همه بیان سمتش و از پرکردن بیخود جیب دکترا دست بردارن.