2777
2789
عنوان

سمبوسه با سیب زمینی بلدین؟

126 بازدید | 18 پست

پیاز داغ هم لازم داره؟من سیب زمینی رو له کردم اشکالی نداره؟بیرون یه بار خوردم فقط این مدلی 

مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍⁦❤️⁩🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅

سیب زمینی رو میپزی له میکنی

پیاز داغ و سبزی خشک معطر باهاش قاطی میکنی

سبزی خشک معطر هم : نعنا ، مرزه ، ترخون ، گشنیز و جعفری

اگر دلت خواست میتونی گوشت چرخکرده هم با پیاز داغت تفت بدی و ادویه بزنی خوش طعم تر بشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی رو میپزی له میکنی پیاز داغ و سبزی خشک معطر باهاش قاطی میکنی سبزی خشک معطر هم : نعنا ، مر ...

اینی که خورده بودم فقط سیب زمینی بود عزیزم پس پیاز داغ هم بزنم سبزی خشک هم دارم چشم میزنم

مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍⁦❤️⁩🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
سیب زمینی له شده پیاز داغ جعفری ادویه جات 

مرسی عزیزم مشکلم تو پیاز داغش بود

قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا اگه میخورین سوسیس هم بریزین بیشتر خوشمزه میشه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
عزیزم من این جوری درست میکنم پیاز سرخ میکنم بعد گوشت چرخی با پیاز تفت میدم بعد کلم میریزم بعدم ...

می‌خوام گوشت نداشته باشه غذای گیاهی می‌خوام

قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا اگه میخورین سوسیس هم بریزین بیشتر خوشمزه میشه

آره اینجوری خیلی خوشمزه است ولی یه مدل بیرون خورده بودم فقط سیب زمینی بود متوجه نشدم پیاز داغم داره یا نه

اینی که خورده بودم فقط سیب زمینی بود عزیزم پس پیاز داغ هم بزنم سبزی خشک هم دارم چشم میزنم

آره گوشت چرخکرده کاملا سلیقه ای هستش

من خودمم سیب زمینی و پیاز داغ و سبزی خشک معطر رو بیشتر میپسندم

گوشت چرخکرده خوشم نمیاد

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
آره اینجوری خیلی خوشمزه است ولی یه مدل بیرون خورده بودم فقط سیب زمینی بود متوجه نشدم پیاز داغم داره ...

فکر میکنم بزنن

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
آره گوشت چرخکرده کاملا سلیقه ای هستش من خودمم سیب زمینی و پیاز داغ و سبزی خشک معطر رو بیشتر میپسندم ...

اشکال نداره سیب زمینی و له کردم؟