مگزه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1382 عنوان سمبوسه با سیب زمینی بلدین؟ 126 بازدید | 18 پست پیاز داغ هم لازم داره؟من سیب زمینی رو له کردم اشکالی نداره؟بیرون یه بار خوردم فقط این مدلی مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅 1399/05/23 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزان98 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 5433 سیب زمینی له شده پیاز داغ جعفری ادویه جات 99/9/10 سَلامِت میکنم
ghanari67 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 5046 سیب زمینی رو میپزی له میکنیپیاز داغ و سبزی خشک معطر باهاش قاطی میکنیسبزی خشک معطر هم : نعنا ، مرزه ، ترخون ، گشنیز و جعفریاگر دلت خواست میتونی گوشت چرخکرده هم با پیاز داغت تفت بدی و ادویه بزنی خوش طعم تر بشه هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر / هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
ارام732 عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 2007 عزیزم من این جوری درست میکنمپیاز سرخ میکنم بعد گوشت چرخی با پیاز تفت میدم بعد کلم میریزم بعدم سیب زمینی ابپز له میکنم میریزم بعدم جعفری تازه که عالی میشه
ارام732 عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 2007 عزیزم من این جوری درست میکنم پیاز سرخ میکنم بعد گوشت چرخی با پیاز تفت میدم بعد کلم میریزم بعدم ... دقیقا دلیل وجود کلم نمیدونم ولی خوشمزه میشه
مگزه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1382 سیب زمینی رو میپزی له میکنی پیاز داغ و سبزی خشک معطر باهاش قاطی میکنی سبزی خشک معطر هم : نعنا ، مر ... اینی که خورده بودم فقط سیب زمینی بود عزیزم پس پیاز داغ هم بزنم سبزی خشک هم دارم چشم میزنم مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
مگزه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1382 سیب زمینی له شده پیاز داغ جعفری ادویه جات مرسی عزیزم مشکلم تو پیاز داغش بود مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
morfi عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 2708 قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا اگه میخورین سوسیس هم بریزین بیشتر خوشمزه میشه اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
مگزه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1382 عزیزم من این جوری درست میکنم پیاز سرخ میکنم بعد گوشت چرخی با پیاز تفت میدم بعد کلم میریزم بعدم ... میخوام گوشت نداشته باشه غذای گیاهی میخوام مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
مگزه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1382 قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا اگه میخورین سوسیس هم بریزین بیشتر خوشمزه میشه آره اینجوری خیلی خوشمزه است ولی یه مدل بیرون خورده بودم فقط سیب زمینی بود متوجه نشدم پیاز داغم داره یا نه مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
ghanari67 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 5046 اینی که خورده بودم فقط سیب زمینی بود عزیزم پس پیاز داغ هم بزنم سبزی خشک هم دارم چشم میزنم آره گوشت چرخکرده کاملا سلیقه ای هستشمن خودمم سیب زمینی و پیاز داغ و سبزی خشک معطر رو بیشتر میپسندمگوشت چرخکرده خوشم نمیاد هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر / هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
morfi عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 2708 آره اینجوری خیلی خوشمزه است ولی یه مدل بیرون خورده بودم فقط سیب زمینی بود متوجه نشدم پیاز داغم داره ... فکر میکنم بزنن اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
ارام732 عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 2007 اینی که خورده بودم فقط سیب زمینی بود عزیزم پس پیاز داغ هم بزنم سبزی خشک هم دارم چشم میزنم سبزی رو جعفری تازه باشه خیلی بهتره میشه تا خشکفقطم جعفری فک کنم
مگزه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1382 آره گوشت چرخکرده کاملا سلیقه ای هستش من خودمم سیب زمینی و پیاز داغ و سبزی خشک معطر رو بیشتر میپسندم ... اشکال نداره سیب زمینی و له کردم؟ مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍❤️🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅