2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما سنت پایینه کلا با همه دعوا داری یکم سعی کن مودبانه تر صحبت بکنی

عزیزم اگه به حرف شما باشه که من باید از خودمم خجالت بکشم شما هم سعی کن وقتی چیزیو کامل متوجه نشدی قضاوت نکنی اصلا مگه من با شما ها بودم که به خودتون گرفتید همه؟؟؟

همین دیگه کلی ادم با نظرات مختلف نمیشه انتظار داشت همه با ما هم نظر باشن

و اینکه اگه قراره اینجا انرژی منفی بگیریم پس به چه دردی میخوره دور هم باشیم شما عکس تو بفرست بعد من بگم خیلی زشتی یا کلی ایراد که همه دارن ببینم ناراحت نمی شی با جنبه

بعدشم این بدیهی که خوشگلم نیازی به تایید بقیه نیست تونیم که ایراد الکی میگیره مشکل از خودشه 

در آخر بگم من اصلا با شما نبودم که همگی به خودتون گرفتید.

ب منم میگن بالاتر میزنم دیگ چیزیه ک هس چ کنیم نمیشه خودمونو بکشیم ک

نه همیشه چیزی که بقیه میگن درست نیست اینکه خود آدم چی فکر میکنه درسته و اینکه اگه کسی عکسشو میذاره انرژی مثبت میخواد وگرنه ایراد گرفتن که خیلییی آسونه

خب شماهم بی احترامی کردی من که تاپیک قبلت را ندیدم ولی مجبور به عکس گذاشتن و نظر خواهی نیستی وقتی سا ...

شما هم یکم سعی کن قبل از اینکه تصمیم بگیری حرفی بزنی قبلش فکر کنی و وقتی چیزی نمیدونی بیخودی قضاوت نکنی تصورم از خودم صددرصد درسته این مهمه که آدم خودشو دوست داشته باشه نه بقیه.

و اینکه اگه قراره اینجا انرژی منفی بگیریم پس به چه دردی میخوره دور هم باشیم شما عکس تو بفرست بعد من ...

تو خودت چقد به بقیه  تو تاپیکت  انرژی مثبت دادی ... پیشنهاد میکنم یبار دیگه تاپیکت را از اول کامل بخون

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم اگه به حرف شما باشه که من باید از خودمم خجالت بکشم شما هم سعی کن وقتی چیزیو کامل متوجه نشدی قض ...

عزیزم کسی به شما هیچ بی احترامی نکرد و از اول که تاپیکتو خوندم فقط شما بودی که تند جواب داده بودی وقتی شما جنبه اینو نداری نظر مخالف بشنوی چرا عکستو میذاری پس؟

و اینکه اگه قراره اینجا انرژی منفی بگیریم پس به چه دردی میخوره دور هم باشیم شما عکس تو بفرست بعد من ...

عزیزم وقتی خودت میدونی خوشکلی پس چرا وقتی یکی انتقاد میکنه بهش لقب بیشعورو میدی؟ چون نیومد تعریف نکرد مثلا؟ خیلی چیزای مهم تر از قیافه هم هست یکم رو اخلاق و حرف زدنت کار کن 

عزیزم کسی به شما هیچ بی احترامی نکرد و از اول که تاپیکتو خوندم فقط شما بودی که تند جواب داده بودی&nb ...

نه اینطور نیست من اصلا تند جواب ندادم شما اشتباه میکنی پیشنهاد میکنم یه چیزیو درست بخونید شما مفهوم بعضی از پستارو اصلا متوجه نشدید البته واسه منم مهم نیست.

عزیزم وقتی خودت میدونی خوشکلی پس چرا وقتی یکی انتقاد میکنه بهش لقب بیشعورو میدی؟ چون نیومد تعریف نکر ...

گلم الان مثلا اخلاق و شعور شما خیلی خوبه هم تو ایراد گرفتن از قیافه هم تو ایراد گرفتن از اخلاق بهتره قبل از اینکه بخوایم بیخودی از دیگران ایراد بگیریم پیش خودمون بگیم

خودم# چه گهی هستم...