2777
2789
عنوان

دوستان ميشه بياين به لحظه

78 بازدید | 11 پست

دوستان من كارتم نميتونم ازش پول بردارم حالا بايد برم بانك اونجا پول نقد دارم ميخوام براي دوستم اونجا كارت به كارت كنن چي بايد بگم اولين بارمه ١٩سالمه

برو بانک. همینی که گفتی بگو خودشون راهنمایی میکنن. اگه بخوای پول نقد بریزی به حساب کسی یه فیش پر میکنی و اسم و شماره حساب طرف رو مینویسی. پولو میدی. خودشون انجام میدن بقیه شو.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام ميدن اينا كه از دماغ فيل افتادن مسخرم نكننن منظورم كارمنداي بانكه

ن بابا مسخره چیه. اینقد پیرزن و پیرمرد و تازه کار میان تو بانک. شما با اعتماد بنفس جملتو بگو. وظیفشونو.. بگو پول نقد دارم میخام ب ی حسابی واریز کنم. شماره حساب دوستتم بگیر. شماره حساب. با شماره کارت فرق داره ها

انجام ميدن اينا كه از دماغ فيل افتادن مسخرم نكننن منظورم كارمنداي بانكه

نه بابا عزیزم‌ واسه چی مسخره کنن؟ کارشونه. 

داداش من کارمنده بانکه. میگه انقدر میان اینجا که حتی بلد نیستن ریالو به تومن تبدیل کنن. عادیه این چیزا. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
عزيزم هر بانكي ميشه يا بانك خاصي هست؟خصوصيه؟

به چه حسابی میخوای واریز کنی؟ مال هر بانکی هست برو یکی از شعبات همون بانک.

عزيزم تو اين وضع كورونا پول نقد قبول ميكنن🥺🥺🥺

اونو نمیدونم فدات شم. اوایل کرونا اصلا قبول نمیکردن پول نقد. ولی الان خبر ندارم. قبل رفتن زنگ بزن سوال کن.