2777
2789
عنوان

اگه نوزاد یه مقداری از شیری که خورده، بالا بیاره، بده؟!😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 28 پست
تشک ضد رفلاکس باید براش بگیری  دارو هم هست باید بخوره چیزای سرد و باددار هم نخور  میوه ...

وای ممنون...مامانم میگفت...اما واقعا نمیدونستم اینقد تاثیر داره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
دکتر نگفت...همش میگه هیچکارش نیست

خب رفلاکس همه ی بچه ها دارن به خاطرِ همین دکترا زیاد اهمیت نمیدن...ولی خب بچه اذیت میشه به هر حال...این کارایی که گفتمو انجام بده خیلی بهتر میشه...زمانایی که بهش شیر میدی وقتی آروغشو گرفتی دیگه زیاد تکون تکونش نده چون برمی گردونه...وقتی غذای کمکی رو شروع کنه از ۶ ماهگی کم کم خودش خوب میشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر نگفت...همش میگه هیچکارش نیست

عزیزم بچه هیچ کارش نیست پسرمنم همین بود هروقت آروغشو میگرفتم کلی شیر بالا میاورد اون اضافه شو بالا میاره، منم همش میبردم دکتر ولی دکترش میگفت بچه عقلش نمی کشه همش میخوره میخوره معدش سنگین میشه بالا میاره

خب رفلاکس همه ی بچه ها دارن به خاطرِ همین دکترا زیاد اهمیت نمیدن...ولی خب بچه اذیت میشه به هر حال... ...

ممنونم...خیالمو راحت کردین... فکر کردم خیلی خطرناکه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
عزیزم بچه هیچ کارش نیست پسرمنم همین بود هروقت آروغشو میگرفتم کلی شیر بالا میاورد اون اضافه شو بالا م ...

خداروشکر...خیلی خوشحال شدم... آخه من این بچمو به سختی نگه داشتم... برای همین همش نگرانم...ممنونم ازتون، دلمو آروم کردین

ممنونم...خیالمو راحت کردین... فکر کردم خیلی خطرناکه

خطرناک نیست ولی حتما باید دارو بخوره تا درمان کامل بشه اگر درمان نشه خطرناک میشه

ببرش فوق تخصص تغذیه و‌گوارش نوزادان 

تا قبل دکتر بردن شب توی خواب هم بهش شیر دادی سریع نخوابی مراقبش باش 

دوهفتشه... نمیدونم... از ترس میبریم دکتر

انقدر بچه رو نبرید دکتر 

الکی بچه توی محیط غریبه میبرید که چی بشه وقتی هیچکاریشم نمیکنن هی میگن طبیعیه

بعدشم شیرت احتمالا سنگینه یک مقدار کمی پس بده طوری نیست فقط بادگلوشو بگیرید زیادم بچه رو تکون تکون ندید آب دون شیر توی معدش جدا میشه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
دوهفتشه... نمیدونم... از ترس میبریم دکتر

تسسسنیییم بچه رو شیرش میدی باید بلندش کنی اروغشو بگیری نه اینکه هی یه جیزی بتپونی تو دهنش هیچی هم مثل شیر خودت نیست اگه همراه شیر خودا یه چیز دیگه بدی شیرت کم میشه بیشتر سعی کن یه جیزی بخوری که شیرت زیاد بشه مثلا من خودم ابگوشت شیرمو زیاد میکرد ببین جی شیرتو زیاد میکنه بعدشم هر بار اروغشو بگیر بالا اوردنم خیلی خیلی عادیه 

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی

سلام عزیز

هیچیش نیست، تا شش ماهگی که غذاخور بشه زیاد بالا میاره.. بعدش خوب میشه

بعد هر شیر خوردن بدون اینکه تکونش بدی آروغش رو بگیر. 

اکثررررر بچه ها همینطورن، دکتر و دارو نمیخواد

سلام عزیز هیچیش نیست، تا شش ماهگی که غذاخور بشه زیاد بالا میاره.. بعدش خوب میشه بعد هر شیر خوردن ب ...

خداروشکر... دیشب خیلی میترسیدم... تا صبح بیدار بودم

تسسسنیییم بچه رو شیرش میدی باید بلندش کنی اروغشو بگیری نه اینکه هی یه جیزی بتپونی تو دهنش هیچی هم مث ...

شوهرم همش میگه من بلندش کنم... وقتی هم که بلندش میکنه، واینمیسته که بچه آروغ بزنه...زود حوصلش سر میره😐😐 ما یه داروی گیاهی داریم، اسمش مستاره...وقتی میخوری شیرت زیاد میشه...ازوناهم میخورم

عزیزم این تجربه رو منم داشتم.طبیعیه.فقط حتما بعد از هر بار شیر خوردن آروغشو بگیر.دیگه راحت میشه و برنمیگردونه.

سعی کن فقط شیر خودتو بهش بدی تا خدای نکرده کم نشه و معده بچه اذیت نشه.

منم تا ده روزی و حتی بیشتر شیرم خیلی کم بود ولی به خدا توکل کردم و به حرف بقیه و حتی بهداشت که میگفت شیر خشک بده گوش ندادم‌.روز ای اول طبیعیه شیرت کم باشه ولی هی که بدی بهش خودش زیاد میشه انشالله.

بعدم از من به تو نصیحت اصلا عکس بچه تو توی اینستا و نی نی سایت و تلگرام و...نذار.یکی که بچه نداره دلش  میسوزه و آه می کشه یا یکی چشم میزنه. برای خودت خدای نکرده مشکل درست نکن.چون دوستت دارم بهت گفتم😘😘