2777
2789

اسم هایی ک تاالان خودم پیدا کردم ولی نمیدونم چی بزارم ب کمکتون نیااز دارممم

ترمه 

ترنج

عشق باف

کلاف

گلاریس

دومیل 

تاروپود

تارو پود قشنگه 

میل بافت

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشتک بافتنی ساده بزن یعد هم بافت تریکو اموزش بده هم بفروش من این مدل پیچ زیاد دنبال میکنم مثلا طرف میاد یه لباس رو اموزش میده با دومیل بعد خودش مدلی که باقلاب بافته و خیلی خوشگله میزاره برا فروش الان خیلیا تو صفه انتظارن تا مدلاشو. بخرن اینجوری دونه میپاشه همه به بهانه اموزشمیرن تو پیچش ولی چون سخته سفارش میدن میخرن البته تک و توکی عین منم پیدا میشه که جیگرمو در میارم و یاد میگیرم و میبفم خخخ

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣
هشتک بافتنی ساده بزن یعد هم بافت تریکو اموزش بده هم بفروش من این مدل پیچ زیاد دنبال میکنم مثلا طرف م ...

هوومم اینم فکر خوبیه باید اول ی پیج عالی بسازم ک جذب بشن چون خیلی واسم مهمه اونی ک وارد پیجم میشه داره وقت میزاره واسه دیدنش پس باید خیلی عالی باشه بعدش انشالاا ویدیوی اموزشیم میزارم مرسی عزیزم از راهنماییت