2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

164 بازدید | 10 پست

خانم های متاهل،شما قبول میکنین شیفت بدازظهر از ساعت ۱ تا ۷ونیم جایی کار کنین؟؟مثلا آزمایشگاه؟؟

بنظرم تایم بدازظهرخیلی سخته،بعد تا خونمونم نیم ساعتی فاصله هست

🌹ان مع العسریسرا🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرت تو این تایم خونست نه

شوهرم کارش شیفتیه😩یعنی شیفت شب باشه دیگه کلا همو نمیبینیم😞چون صب میاد بخوابه منم که باید ۱۲برم مثلا،

اوضاع کارم انقد که خرابه آدم میمونه چی کنه😵😩😣

🌹ان مع العسریسرا🌹

اگه مرخصی داشته باشی و همیشه همین شیفتت باشه بنظرم عالیه چون شبکاری نداری و شب پیش خانواده ای و صبم درگیر ناهار و اینا میشی من ک پرستارم بنظرم این بهترین شیفت ثابت برا یه خانم شاغله

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
اگه مرخصی داشته باشی و همیشه همین شیفتت باشه بنظرم عالیه چون شبکاری نداری و شب پیش خانواده ای و صبم ...

درسته ولی اینم هست تایم بدازظهرای آزمایشگاه مثلا میگن ۷ونیم ولی بعید میدونم تا ۸،۸ونیم طول میکشه

پرستاری یه چیزی دیگست بنظرم جسارت نشه حداقل حقوقش می ارزه به تمام این سختی ها

🌹ان مع العسریسرا🌹
درسته ولی اینم هست تایم بدازظهرای آزمایشگاه مثلا میگن ۷ونیم ولی بعید میدونم تا ۸،۸ونیم طول میکشه پر ...

منم تا نرفتم سرکار میگفتم خب حقوقش برا یه خانم خوبه با حقوق شوهرمم ک برازیم رو هم عالی ولی انقد شیفتاش جابه جایی داره ک مچ کردنش با زندگیم برام خیلی سخت شده اونقدر ک میخوام بذارمش کنار یه مدت😑

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست