2777
2789

سلام بچه ها بیاین حرف بزنیم چند وقت اقدامین؟؟دلتون گرفته؟؟چقد منتظربودین و چقد بی بی هاتون منفی اومده؟؟مشکلتون چیه؟من که تنبلی دارم این ماه چیکارا میکنین چه دارو هایی میخورین؟؟امید دارین؟؟به منم امید بدین😔😔😔فک کنم بازم مثل همیشه نی نی نداشته باشم 

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

من این ماه 4 روز تاخیر داشتم و خوشحال بودم که مامان شدم ولی دیروز پریود شدم بدبختی اینه که از دیروز همش لکه بینی دارم و از دیشب تا حالا دیگه هیچی تماااام...ولی دلم و کمرم درد میکنه...نمیدونم چه مررگم شده باز.خسته شدم از این همه دکترو دارو.

راستی منم تنبلی تخمدان دارم و 8 ماه اقدامم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چکارا کردی تاحالا؟برای درمان.من فردا باید برم آز بدم .امروز یکم لکه دیدم

رفتم دکتر دارو داد متفورمین و اینا چند ماه پری منظم بود بعدش این ماه ۱۰ روز تاخیر داشتم الانم تا کنکور و ندم جایی نمیتونم برم ولی بعدش جدی میرم دنبالش

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

من ۴ ساله تققققریبا تنبلی دارم از بی بی متنفرم ماه پیش کلی داروی گیاهی خوردم اخه دوستم با یبار خوردن و ۳ سال نازایی بچه دار شد کلی امید داشتم اما پریود شدم داغون و خستم..

این ماه هنوز تا پری مونده ۴ روزی سینه درد و دل و کمرم مثل همیشه میگیره فکر کنم این ماهم....😭😭

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
من این ماه 4 روز تاخیر داشتم و خوشحال بودم که مامان شدم ولی دیروز پریود شدم بدبختی اینه که از دیروز ...

یه سال و دوماه که تو اقدامم ۵ماه پری منظم دوباره این ماه ده روز عقب انداختم گفتم شاید حامله ام شاید بی بی اشتباه نشون میده ولی فرداش شروع شد و کل امیدای منو به باد داد

من لک دیدم خیلی کم.ای وی اف شدم.امروز ۱۴.فردا گفتن برم آز بدم.دعا کنین مثبت باشه ‌‌‌‌‌بعد از ۱۲سال

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه سال و دوماه که تو اقدامم ۵ماه پری منظم دوباره این ماه ده روز عقب انداختم گفتم شاید حامله ام شاید ...

میدونم انتظار بد دردیه عزیزم.

ان شاءالله ما هم به زودی مامان میشیم. مطمئن باش وامیدوار و به خدا توکل کن

من ۴ ساله تققققریبا تنبلی دارم از بی بی متنفرم ماه پیش کلی داروی گیاهی خوردم اخه دوستم با یبار خوردن ...

آخی بمیرم برات...ناراحت نباش گلم ایشاالله که پری نمیشی...داروی گیاهی چی بود که خوردی؟؟قرص و اینا چی ننداختی؟؟

من ۴ ساله تققققریبا تنبلی دارم از بی بی متنفرم ماه پیش کلی داروی گیاهی خوردم اخه دوستم با یبار خوردن ...

من ۹روز از تخمکگذاریم گذشته ،اما بازم درد دارم انگار هنوز تو روز تخمکگذاریم،به نظرتون احتمال داره باردار باشم؟

من لک دیدم خیلی کم.ای وی اف شدم.امروز ۱۴.فردا گفتن برم آز بدم.دعا کنین مثبت باشه ‌‌‌‌‌بعد از ۱۲سال

وای چقد سخت....ایشاالله که این ماه حتما حامله ای عزیزدلم

منم از هرچی بی بی بدم میاد هر سری با خودم میگم این بار تا دوماه از پری نگذرا بی بی و از نمیرم ولی بازم...

من ۹روز از تخمکگذاریم گذشته ،اما بازم درد دارم انگار هنوز تو روز تخمکگذاریم،به نظرتون احتمال داره با ...

انشاالله که بارداری عزیزم فعلا زیاد استرس نداشته باش..زیادم امیدوار نباش که مث من افسرده شی بعدش...البته خدا نکنه اگه نبود

انشاالله که بارداری خانومی .فردا انشاالله خوش خبر بیای همینجا خبر بارداریتو بدی 

وخدایی که به شدت کافیست .