2789
خدا حفظش کنه 🥰 خوبه پسرت خیلی کوچیک نیست من وقتی حامله شدم پسرم هفت ماهش بود اما به فکر سقط نیفتادم ...

مرسی عزیزم فعلا فعلا ها نمیخواستیم چون خیلی دست تنهام اذیت میکنه هنوزم باورم نمیشه منم هیچوقت بفکر سقط نیفتادم 

بدم از کلمه ناخواسته میاد میگم خدا داده🥰

مرسی عزیزم فعلا فعلا ها نمیخواستیم چون خیلی دست تنهام اذیت میکنه هنوزم باورم نمیشه منم هیچوقت بفکر س ...

غصه نخور خدا بزرگه ، بزرگ میشن دیگه 😂 آره خداخواسته خیلی بهتره ، بار منفی نداره و حس خیلی خوبی به آدم میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غصه نخور خدا بزرگه ، بزرگ میشن دیگه 😂 آره خداخواسته خیلی بهتره ، بار منفی نداره و حس خیلی خوبی به آ ...

اره شما پسر و دختر داری ؟ باهم دیگه خوبن احساس میکنم خیلی لجبازی میکنن چون دوجنس مخالف همن

نه عزیزم دوتاشون پسرن ، کوچیکه یه کم شیطونه 😂

پس خوبه بزرگتر بشن هرجا برن  باهمن هوا همدیگه رو دارن مدرسه کلاسی جایی .منم دوستداشتم این بچمم پسر باشه ک با هم باشن بنظرم یه جنسیت باشن  هم خیالت ادم راحتره از همه نظر هم اینکه فکر میکنم بهتر باهم کنار میان .

خدا بچهاتو نگه داره براتون 😍

پس خوبه بزرگتر بشن هرجا برن  باهمن هوا همدیگه رو دارن مدرسه کلاسی جایی .منم دوستداشتم این بچمم ...

آره از این بابت خیالم راحته ، اما یه دختر یه پسر هم خیلی خوبه جفتشو داری دیگه نمیگی دلم دختر یا پسر میخواد 😂😂  من دختر ندارم مامانم میگه یه دختر واسه ام بیار خیلی دوست دارم اما بهش میگم شرمنده همین دوتا کافیه ، کلی حرص میخوره چون دخترکوچولو خیلی دوست داره 😂