2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت.آزمایش خون منفی مرداد ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 12216 بازدید | 109 پست
منتظر نظرات و راهنماییتون هستم

عزیزم من سر پسرم بایه هفته هنوز مشکوک بودم و بی بی مثبت اصلا نگران نباش فقط صبر کن و بذار بگذره

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
دخترا من رفتم ازمایش خون دادم گفتن مشکوکه دوروز دیگه بیا ببینیم یامنفی یا مثبته بنظرتون مثبت میشه

شک نکن مامان شدی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن مامان شدی

واقعا ای کاش اخه همه علائم دارم  دکتر گفته چونکه استرس داشته ازمایش داده واسه همین مشکوک زده گفت اگه دوباره اومدی ازمایش بدی اصلا هیچ گونه استرسی نداشته باش

خدایا دستمو بگیر که من مامانم بشم 😢
واقعا ای کاش اخه همه علائم دارم  دکتر گفته چونکه استرس داشته ازمایش داده واسه همین مشکوک زده گف ...

منکه داغونما صبح بعد از ۵ روز یه هاله زیر ۳۰ ثانیه انداخت اما اسنقدر محوه که نگو 

مرده شور این استرس رو ببره که همه ی ساعتای مارو گرفته حالا بعد حاملگی دورازجون تو خطر سقط که من داشتم بعدش ان تی و ....دعات میکنم منم دعا کت

بچه ها..بیاین توروخدا

بیبینین الان بتا هر ۴۸ ساعت باید دوبرابر بشه درسته؟

من نوزدهم تا ۲۳ مرداد دوتا ۴۸ ساعت گذشته دقیقا

عدد بتا ۳ بوده .۴۸ ساعت اول میشه ۶.مجدد ۴۸ ساعت دوم میشه ۱۲

مال من شده ۳۶.۷ یعنی بیشتر هم شده 

یعنی خوبه یا نه؟

رنج ازمایشگاه معلوم نیست فقط زده اگر ۵ هفته باشی ۵۰ به بالا.من ۵ هفته نیستم

بچه ها..بیاین توروخدا بیبینین الان بتا هر ۴۸ ساعت باید دوبرابر بشه درسته؟ من نوزدهم تا ۲۳ مرداد دو ...

خوب مبارکه دیگه اصلا درگیر اعداد و ارقام نباش من با بتای ۴ حامله بودم خیلی هم عالیه

[QUOTE=150627431]منکه داغونما صبح بعد از ۵ روز یه هاله زیر ۳۰ ثانیه انداخت اما اسنقدر محوه که نگو  مرده شور این ...[/QUOعزیزم خداکنه که چیزی نباشه 

من واسه بچه دوم اقدام کردم .چندماهه فقط روزای تخمک گذاری دویاسه بار اقدام میکردم.این ماه ورزش هوازی شدید کردم و فقط یکبار اقدام داشتم روز تخمک گذاری.احتمالا همون تحرک ها روی تخمک تاثیر داشته

به نظرت دیگه نرم تکرار کنم آزمایشو؟ بذارم ۸ هفته برم سونو قلب

نه بخدا ببین میدونم علم حرف اولو میزنه اما هرچی بخواد بشه میشه پس استرس نده تا وقتی هست میگیم هستیم یا نه وقتی میشیم میگیم بتا درسته یانه بعدش قلب داره یا نه  دختره یا پسر بعدش ان تی که دهن صاف میکنه و انومالی و ...بخدا استرس پدر مارو دراورده فقط از ته قلبت بسپار به خدا.

دختراااا توروخدا کمکم کنید من ازمایش خون دادم مشکوک دراومد تست سه تا تو خونه زدم هم یه خط پرنگ یه خط کم رنگ در اومد حالا بیاید بهم بگید باردارم یانه😢😢😢😢