2777
2789

دوستان سلام.

من درروز تخمک گذاری یکبار اقدام داشتم.بعداز اون ترشح و دل درد شدید یک هفته به موعد پریودی..موعد ماه قبل بیستم بود و این ماه تقریبا ۱۸ یا ۱۹ مرداد باید میومد پری.۱۹ بی بی چک مارک vivere دوتا با دونمونه ادرار سریع مثبت شد زیر ۳۰ ثانیه.فرداش بیستم آزمایش خون بتا ۳ شد.مجددعصر بی بی  چک wondfo مثبت کمتر از یک دقیقه.روز ۲۱ مرداد بی بی چک مدیکور کاستی مثبت و بی بی چک خودکاری certin هم مثبت.حالا به نظرتون با ۳ روز تاخیر و بی بی چکهای مثبت تکلیف من چیه.ترشحات ابکی شبیه خیس شدن زیاد دارم.گاهی درد پریودی شدید و بعد تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظر نظرات و راهنماییتون هستم

بتای ۵ مشکوکه صبر کن شاید بشه ۵ بعدم بره بالا 

عکس بی بی هاتو داری؟

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
منتظر نظرات و راهنماییتون هستم

منم مثل توام گلم😊ترشح میبینم زیر دلمم تیرمیکشه بی بی چکامم مثبت شد ان شاءالله ک بارداری

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
منم مثل توام گلم😊ترشح میبینم زیر دلمم تیرمیکشه بی بی چکامم مثبت شد ان شاءالله ک بارداری

من خشک خشکم امیدی نیس😐🤦🏼‍♀️

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

چند روز بعد اقدامت رفتی آزمایش و بتا ۳ شد؟

من ۱۶ روز بعد نزدیکی و اقدامم بیبی چکم منفی شد، آزمایشم ۲/2 الان هنوز پری نیومده. روز ۳۵ سیکلم

از نظر خودم آزمایش نمیتونه اشتباه باشه و بارداری منتفیه ولی خیلی از بچه های نی نی سایت زیر پستم گفتن ممکنه باردار باشم پس دمنوش نخورم!!!

بلاتکلیفی خیلی سخته

خوش به حالت که بیبی مثبت میبینی. ان شاالله که باردار باشی. حالا سوالمو جواب بده☝️

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها