2777
2789

هفته ۳۰ بارداریم شوهرم خوش اخلاقه و هوامو داره و دست و دلبازه ولی اوایل ازدواج فهمیدم با یکی چت میکنه بهش گفتم و گریه کرد و قسم خورد دیگه تکرار نکنه بخشیدم چون زندگیم رو دوست داشتم تو این یکسال دیگه چیزی ازش ندیدم برای همین فکر کردم ترک کرده و حامله شدم تا دیشب که متوجه شدم با یکی داره س.... چت میکنه نفهمیدم با کی بود ولی فهمیدم بهش میخواست عکس بده که من اومدم طرفش و نذاشتم ولی بعد که رفتم تا بیرون  عکس رو فرستاده میدونم فرستاده ا حرفهایی که بعدش میزد و نمیتونم اینجا بگم میتونم با نرم افزار گوشیش رو چک کنم ببینم با کی بوده ولی مدرک محسوب نمیشه و خودش هم زیر بار نمی ره و تهمت جاسوس بودن بهم میزنه الان یه آینه گذاشتم طوری که وقتی اون چت میکنه از تو آینه ببینم چت هاشو حالا نمیدونم وقتی دیدم همونجا بگمش و قهر کنم برم خونه بابام یا بگمش ولی ترم خونه بابام یا کلا نگمش نمیدونم از صبح فکر وخیال داره میکشتم دلم به حال بچه ام رحم میاد دو سال ونیم تو عقد بودیم هیچ چیز بدی ازش ندیدم ولی الان اینم بگم رابطه امون خوبه معمولا هردو روز رابطه داریم ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه ببخشید طولانی شد لطفا بدون توهین کردن راهنماییم کنید خودم درد دارم بعضی ها توهین و قضاوت میکنن درد آدم رو بیشتر میکنن ممنون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روش آوردم قهر کنم برم خونه بابام؟ یا قهر کنم و بمونم؟

ب نظرم منطقی تراینه ک ب روش بیاری وباهاش منطقی صحبت کنی وبفهمی ک مشکلش چیه. قهرمال بچه هاس دوتاادم عاقل وبالغ باصحبت کردن مشکلشون زوحل میکنن. باآرامش باهاش صحبت کن وبگوکه واقعا هدفت ازاین چت هاچیه وتوی این چت هاچی گیرت میادغیرازاینکه زندگیمون روبهم میریزی

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

تز صبح دارم تو نت دنبال راه حل میگردم چیزی که فهمیدن میگن کسی که خیانت کنه اصلاح نمیشه اگه واقعا اینجوری باشه نمیتونم با مرد خیانتکار بمونم از دیشب دارم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم با یه بچه جدا شم چرا خدا کمکم نمیکنه من که به خودش توکل کردم از اول زندگیم با چشم باز جلو رفتم به خدا به  نامحرم نگاه نکردم تا الان مگه نمی گن خدا هرکس رو مثل خودش نصیب میکنه پس چی شد پس عدالت خدا کجاست از دیشب با خدا قهر کردم اول زندگیم اون‌جوری بود بعدش بخشیدم چون دوست داشتم زندگیمو ولی الان با شکلی بدتر ادامه پیدا کرده 

الهی خیلی غصه داره 

یکم مهربون تر اگه میتونی باش

مثلا شبا ک دراز کشیدین سرتو بذار رد بازوش یکم حرف بزنین بعد بهش بگو ک چقد خیانت زیاد شده.چقد حس خوبیه ک ی مرد وفا داری مثل تو دارم.گاهی هم‌ازش تعریفا ی کوچیک کوچیک کن.بذار شرمنده کاری ک کرده بشه و ول کن کنه کلا

انشالله ک از سرش بیوفته این کارا 

ولی خب این نظر من بود

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
این مردا درست بشو نیستن....به شکل یه بیمار به همسرت نگا کن و ببرش پیش دکتر روانشناس اینجور ادما احتی ...

نمیاد اول ازدواج هم هرکار کردم نیومد فقط خودم رفتم اون حاضر نیست بیاد