2777
2789
عنوان

کمکککککککککککک

86 بازدید | 8 پست

دوستای خوبم من کلا آدم اجتمایی نیستم بیشتر وقتا توی ارتباط برقرار کردن با دیگران به مشکل برمیخورم الان عمهی همسرم تصادف کرده میخوام تلفنی حالشونو بپرسم دقیقا نمیدونم باید چی بگم شما موقع عیادت چیا میگید به منم یاد بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احوال پرسی کنید بعد بگید بلا بدور چه اتفاقی افتاده بعد از اینکه جواب داد بگید خداروشکر مشکلی پیش نیومده انشالله زودتر سلامتیون به دست بیارید ارزو سلامتی داریم در این وضعیت کرونا سعادت ندارم بیایم دیدنتون انشالله در یه وقت مناسب خدمت میرسیم بعد بگو اگر کمکی نیاز هست بفرمایید و بعدخداحافظ

سلام 

سلام 

حال شماخوبین ؟؟؟

ممنون خوبیم 

خدا بد نده شنیدم تصادف کردین خیلی ناراحت شدم حالا حالتون خوبه 

اره بهترم 

انشاءالله که بهتر میشین 

خیلی ممنون دست شما درد نکنه 

میخواستم بیام عیادت ترسیدم تو کرونا مشکلی براتون ( اینو حتما بگو ) پیش بیاد انشاءالله کرونا بره بیایم ببینیمتون 

خیر ببینی عزیزم اره دیگه کرونا هستو نمیشه همدیگرو ببینیم 

خب سلام به بچه ها برسونید خیلی دلم براشون تنگ شده 

ممنون مرسی سلامت باشی بزرگیتو میرسونم خدانگهدارت عزیزم 

سلام  سلام  حال شماخوبین ؟؟؟ ممنون خوبیم  خدا بد نده شنیدم تصادف کردین خیلی ناراح ...

اها اینم بگو 

اگه حاج اقا نمیتونن برن خرید ( اسم شوهرت ) بگم براتون خرید کنه ( اگه حاج اقا خیلی حالش بد بود مثلا دستی پایی شکسته بود اینو نگو ) کمکی چیزی لازم ندارید 

حالا از کجا میدونید عمش میگه خوبم. شاید شروع به نالیدن کنه که درد دارم وفلان انوقت تکلیف استارتر چیه  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد