2777
2789
عنوان

نظر سنجی آشتی کنم یا نه

218 بازدید | 15 پست

با شوهرم سه روزه قهرم به خاطر اینکه سریع عصبی میشه وهرچی دستش باشه پرت میکنه 

واخرین بار از غذام ایراد گرفت تا اومدم توضیح بدم نوشابه رو پرت کرد و....😢

اون لحظه من هنگ میکنم وقلبم شروع میکنه به زدن

کلن بیست ساله همینه 

ینی ماهی یه بار سر هرچیز بیخود عصبی وچیز پرت میکنه

وبعد هم قهر....ولی چون من طاقت ندارم همیشه پیش قدم میشم اوایل که میگف تقصیر توعه وباید عذرخواهی کنم ومن واسه اینکه کش پیدا نکنه سوری معذرت خواهی میکردم

این اواخر دیگه معذرت خواهی نمیکردم ولی جلو میرفتم وخودم اشتی میکردم

حالا  سه روزه کلن دیگه حرف نمیزنم باهاش واینم بگم خیلی مغروره فک نمیکنم جلو بیاد واسه اشتی 

خاستم فقط تو واتساپ پیام بدم وبهش بگم باید دیگه اعصبانیتت رو کنترل کنی و بگم دیگه تحمل رفتارهاتو ندارم 

ولی مرددم نمیدونم صبر گنم ببینم اخرش چیکار میکنه میاد واس اشتی یا پیام بدم تورو خدا نظر بدین خیلی خسته وافسرده ام کمکم کنین بهترین راه رو جلوم بزارین شوهرم مغروره خیلیییی

درضمن یه سیاستی بگید که اگه باز چیز پرت کرد من چیکار کنم ایاذمنم بدتر یه چیز پرت کنم خوبه اینکار 

اخه یکی میگف شوهرش اینجوری بوده ویه بار خانمه هم اینکارو کرد ودیگه شوهرش چیزی پرت نمیکنه

فقط با سیاستها.....کمکمذکنن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

درضمن روز به روز بدتر شده افسردگی هم داره ومنم میزنه البته خیلی محکم نمیزنه😢

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

نمیدونم چه جوریه هیچکی تاپیک من نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر بمون

همسر منم تقریبا هرروز یچیزی برای ایراد گرفتن از من و دعوا پیدا میکنه

اوایل ناراحت میشدم میرفتم سمتش 

الان دیگه نه حرف میزنم باهاش نه زنگ میزنم در طول روز 

یجوری انگار که برام مهم نیست

با اراده باش

اون نمیاد؟توام نرو

اشتباه از اونه بزار متوجه بشه

عزیزم چجوری بیست سال تحمل کردی آخه؟!

چیکار کنم اخه خیلی دوسش داشتم ولی الان حس میکنم دیگه علاقم کم شده بهس

شوهر منم همینه. الان دعوامون شد.‌سه ساله ازدواج کردم اگر درست نمیشه جدا بشم. چون کاراش باعث شده علاق ...

چیکار میکنه اونم وسیله پرت میکنه

چیکار کنم اخه خیلی دوسش داشتم ولی الان حس میکنم دیگه علاقم کم شده بهس

عزیزم همسایه ما دختر پسر بزرگ داشت همیشه شوهرش میزد وسایل خونه رو میشکست تازه حقوق خانومم میگرفت ازش وقتی دخترش 25سالش بود بلاخره جدا شد و الان داره راحت زندگی میکنه..باید زودتر ازینا به فکر میوفتادی خانومی 

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
عزیزم همسایه ما دختر پسر بزرگ داشت همیشه شوهرش میزد وسایل خونه رو میشکست تازه حقوق خانومم میگرفت ازش ...

از طلاق بدم میاد خیلیهارو دیدم طلاق گرفتن وضعشون بدتر شده اگه هم طلاق میگرفتم اخرش شوهر بعدی یه ایرادهایی داره درضمن من بچه دارم اینم خیلی مهمه بچه ها دداغون میشن

اگه بچه ندااشتم الان دیگه جدا میشدم دیگه خسته شددم واقعا

از طلاق بدم میاد خیلیهارو دیدم طلاق گرفتن وضعشون بدتر شده اگه هم طلاق میگرفتم اخرش شوهر بعدی یه ایرا ...

آره خب الان دیگه واسه جدایی دیره اون خانوم بچه هاش به طلاق راضی بودن..من خودم تو عقد جدا شدم ولی بعد از بیست سال زندگی واقعا نمیشه جدا شد!

شما باید تا الان رگ خواب همسرتونو پیدا میکردید..یکی با قهر یکی با زبون خوش یکی با دعوا...نرم میشه 

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
آره خب الان دیگه واسه جدایی دیره اون خانوم بچه هاش به طلاق راضی بودن..من خودم تو عقد جدا شدم ولی بعد ...

دعا کن واسم ممنونم وقت گزاشتی