2777
2789
عنوان

نودل برای خانمای باردار ضرر داره؟

590 بازدید | 6 پست

من دیشب بی بی زدم و یه هاله افتاد روش 

و منتظر موعدم هستم و شدیدا عاشق نودل اماده هستم خاستم ببینم ک خودش یا عصارش برای یه زن باردار ضرری داره یا ن؟

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا

نودل رو دکتر من گف برا ادمه غیر باردار هم ضرر داره ..فست فود هم نخور 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نودل ندوس😑

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بی بی چکت که به نظر منفی میاد من هاله نمیبینم امیدوارم باردار باشی

اما نودلزاز آرد برنج درست میشه، مثل ماکارونی و برنج و سایر غلاته اما چون از آرد درست شده زود پخته میشه. اصلا فست فود به حساب نمیاد

عصاره و ایناش رو نمیدونم اما خود نودلز ضرری نداره فقط زیادش چاق میکنه

اگه ضرر داشت الان کل آسیای شرقی مریض بودن چون جز وعده اصلیشونه