2777
2789
عنوان

قد و وزن‌کودک ۱۸ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خوبه که البته پسر من شیر خودمو میخورد وزنش خوب بود الان انقد لاغر شده از شیر گرفتمش

منم‌پسرم شیرخودمو میخوره هنوز از شیر نگرفتمش 🤕

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
قدش ۸۰وزنش۱۲نیم ۴۵دورسرش دوروزه واکسن۱۸ماهگیشوزدم

خیلی اذیت شد ؟

پسرمن کله گندس انگار 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دختر من ۴ ماهه ۶ و ۸۰۰ قد ۶۳ خوبه بنظرتون؟

اره بستگی ب وزن تولد داره 

من پسر اولم ۴ماهگی ۵۸۰۰ بود وزن تولدش۲۳۰۰ 

پسر دومم ۳۴۰۰ بود ۴ماهگی ۸۹۰۰ شد 

پسرمن‌از ۹ماهگی راه میره  از اولم وزن همیشه زیاد بود  ۲ماهگی ۶کیلو  ۴ماهگی ۸۹۰۰

نگران نباش اصلا نهایت ۳۰۰ ۴۰۰ کیلو زیاده این مشکلی نداره ب حرف این بیشعورا گوش نده هی ب من می گفتن خانوم وزن بچتو کم کم فلان کن وزنش زیاد بود نتونست چهار دست و پا بره😃😃😃یازده ماهگی راه رفت

زوده ک ۶ ماه وقت داره هنو

🤕پدرمو دراورد ۱۵ماهگی میخواستم بگیرمش همیشه خدابمن اویزونه

عزیزم میشه کارتشو ببینی قد ۸ یا ۹ ماهگیش چند بوده من پسرم تولدش ۵۳ بود قدش الان ک ۹ ماهشه تازه ۷۱ فک ...

عزیزم توکارتش نزده فقط ۱سالگیش زده ک‌۷۷و۵ نیم بوده