2777
2789
عنوان

قد و وزن‌کودک ۱۸ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 45 پست
خیلی اذیت شد ؟ پسرمن کله گندس انگار 

آره چون راه می‌رفت خیلی خدارو شکرامروز که بیدارشدم خوبه بازی می‌کنه پسرمنم کلش گندست اما الان که به پست مادرا نگاه کردم نرماله راستی پسرمنم خیلی چاق بود اضافه وزن داشت الان نرمال شده سرخ کردنی شو کم کردم به غذاش کره نمی‌زنم 

اگه میشه واسه شفای پسرم محمد طاها صلوات بفرستین😔
نگران نباش اصلا نهایت ۳۰۰ ۴۰۰ کیلو زیاده این مشکلی نداره ب حرف این بیشعورا گوش نده هی ب من می گفتن خ ...

عزیزم زنده باشه من‌پسرم‌تپلی هم بود ولی زود کاراشو انجام‌دادم ۴ماهگی ۴دست وپا شد

حالا پسر اولم لاغر مردنی تنبل 😁

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم‌پسرم شیرخودمو میخوره هنوز از شیر نگرفتمش 🤕

سلام من پسرم ۱۸ ماهگی حدود ۱۴ تا ۱۵ کیلو وزن داشت...الان ۳ سالشه ۲۷ کیلو وزنش هست ماشالله...اما خوب قدش هم خوب بلنده...از روز اول درشت بود نگران نباش...خیلی هم فرز بود از همون اول و همین الان

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
آره چون راه می‌رفت خیلی خدارو شکرامروز که بیدارشدم خوبه بازی می‌کنه پسرمنم کلش گندست اما الان که به ...

خدا بخیر کنه پسزمن اینقد بداخلاق و بدعنقه 😢

من اصلا ب بچه هام‌سرخ کردنی نمیدم 

ولی کره اره چون پسراولم کم‌وزنه برعکس ۳سالشه ۱۲ کیلو 😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلام من پسرم ۱۸ ماهگی حدود ۱۴ تا ۱۵ کیلو وزن داشت...الان ۳ سالشه ۲۷ کیلو وزنش هست ماشالله...اما خوب ...

سلام عزیزم‌ماشالله زنده باشه اره پسرمنم تپلی بود ولی زبرو زرنگ قدش‌نمیدونم‌خوبه یا متوسطه 

پسرمن حرف زدنش کمه منو دیوونه کرد بهداشت گفت ۶کلمه میگه گفتم‌اره گفت‌پس مشکلی نداره

تولد ۳۲۰۰ بود شیر خودمم میخوره

ماشالله خوبه وزنش چهارستون بدنش سالم‌باشه فقط گوشت بچه بقول ما لب طاقچس 

سلام عزیزم‌ماشالله زنده باشه اره پسرمنم تپلی بود ولی زبرو زرنگ قدش‌نمیدونم‌خوبه یا متوسطه  پسر ...

اره عزیزم نگران نباش فقط به سال ک رسید تغذیه اش رو مدیریت کن ک خدای نکرده دچار اضافه وزن نشه

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
اره عزیزم نگران نباش فقط به سال ک رسید تغذیه اش رو مدیریت کن ک خدای نکرده دچار اضافه وزن نشه

ممنون عزیزم چشم خدا گل پسرتونو‌حفظ کنه

خدا بخیر کنه پسزمن اینقد بداخلاق و بدعنقه 😢 من اصلا ب بچه هام‌سرخ کردنی نمیدم  ولی کره اره چ ...

بچه های من دوتا شون خوب وارومن دخترمواصلا نفهمیدم چطور بزرگ شد بس آروم بود این کوچیکه چون مریضه گاهی رو اعصابه

اگه میشه واسه شفای پسرم محمد طاها صلوات بفرستین😔
سلام دوستان عزیز بااجازه اسی میشه به دخترم رای بدین تو مسابقه نقاشی شرکت کرده ممنونم میشم رای بدین ه ...

رای دادم‌بهش قبلا عزیزم

بچه های من دوتا شون خوب وارومن دخترمواصلا نفهمیدم چطور بزرگ شد بس آروم بود این کوچیکه چون مریضه گاهی ...

ماشالله زنده باشن 

منم پسر بزرگم هزارماشالله اینقد بچه خوب و ارومیه مگه واقعا بچم مریض باشه ک‌صداش دربیاد 

ولی این‌دومی امان از دستش بیچارمون کرد

پسراولت زودرس به دنیااومد

۳۶هفته بدنیا اومد یعنی با زردیش شد ۲کیلو 

قدش ۴۵ 

دور سرش ۳۱