2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19915 بازدید | 3561 پست
به به امروزم چقد خوب و قشنگ شروع شده با شعرها و متنای شما دوستان 😍😍😍🌹🌹🌹 صبحت بخیر هانای دل ...

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر باشه 

ممنونم💙💙🌿

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
خدا حفظش کنه براتون ❤😘

فدات اجی😍

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رد خور نداره ولی بعضی وقتا دیگه نیستیم که ببینیم زمان از دست میره وقتی که دیگه هیچ احساسی نیست وفرقی ...

بله کاملا درسته😥

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یہ روز،

بے هوا تمومِ خاطراتمونو مےریزم تو کولہ پشتیم و میرم...

شاید برم "مــــریخ"

شاید از کوچہ پس کوچہ هاےِ "مــــــاه"

یہ دستہ گل مریم بخرم

از همونایی کہ بوےِ خنده‍ هاتو میده‍..

و منتظر بشینم

تا خدا ٺــــــورو بیاره‍ پیشم..

من هنوزم بہ اومدنت ایمان دارمـ!..

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چالش 🌷 دیده بگشودی و انگار زمان احیا شد خواب بودن باز هم این دل من رسوا شد بگو ای قائم باسط کجا گ ...

👏👏👏👏👏👏👏👏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

ای دوست شکر بهتر یا آنک شکر سازد

خوبی قمر بهتر یا آنک قمر سازد

ای باغ توی خوشتر یا گلشن گل در تو

یا آنک برآرد گل صد نرگس تر سازد

ای عقل تو به باشی در دانش و در بینش

یا آنک به هر لحظه صد عقل و نظر سازد

ای عشق اگر چه تو آشفته و پرتابی

چیزیست که از آتش بر عشق کمر سازد

بیخود شده آنم سرگشته و حیرانم

گاهیم بسوزد پر گاهی سر و پر سازد

دریای دل از لطفش پرخسرو و پرشیرین

وز قطره اندیشه صد گونه گهر سازد

آن جمله گهرها را اندرشکند در عشق

وان عشق عجایب را هم چیز دگر سازد

شمس الحق تبریزی چون شمس دل ما را

در فعل کند تیغی در ذات سپر سازد

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چالش 🌷 دیده بگشودی و انگار زمان احیا شد خواب بودن باز هم این دل من رسوا شد بگو ای قائم باسط کجا گ ...

لایک❤❤

تعطیل🚫                                                                                 
سلام ، صبح شما هم بخیر  خواهش میکنم اختیار دارین ، خوندنش توسط شما باعث افتخاره🌹 کلا شعر هنو ...

متوجهم ...

منم شعر شروع کنم وسطا ناگاه کشیده میشه سمت متن ...نوشتن متن ادبی و رمان هم کم از شعر نداره 

موفق باشید 🌹🙏

فعلا خدانگهدار

دوستان 

😊👋

پرسید فرق بین دوست و رفیق،!!❤

گفتم دوست فقط یک آشناست، یک همکار، یک همکلاسی، حتی یک همسایه گاهی یک همسفر، شاید حتی یک همراه، یک همراه از سرکوچه تا دم خانه مثلا، دوستی یک آشنایی ست که با یک سلام شروع می شود گاهی خداحافظی نگفته تمام می شود. 

یک اشتباه از دوست بیگانه می سازد 

اما رفاقت❤❤

ریشه دارد به روز و ماه و سال نیست، گاهی در یک آن، یک لحظه ریشه می دواند، می رود تا مغز استخوانت، توی تمام جانت، دلت را قرص می کند

رفیق به بودنش، به ماندنش، به رفاقت‍‍ش، 

دوباره پرسید فرقش،؟؟؟؟؟

گفتم به هر کس نمی گویی رفیق، رفیق یک جوری آرام جان است، قرار است، دنیا دنیا، دریا دریا هم که فاصله باشد از این قاره تا آن قاره رفیق رفیق می ماند که برای رفاقت نیازی به شباهت نیست....

تقدیم به بجه های تایپک خودمون 🙏❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نگفتم مگه این 😊استیکر رو نزار 😐😒

🙁ببشید 

😁جاش اینو میزارم ...خوبه؟؟؟

😂😂