2777
2789

چاخان میگن منگ که نیست طرف  دیگه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرخالم میگف مثلاسوال ۱۳روجواب ندادم رفتم ۱۴ولی تو گزینه ها۱۳روپرکردم تاآخر همینجوررفتم بعد چک کردم دیدم چیکار کردم نشستم پاک کردم 😑

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
جدی باور پذیر نیست؟؟ مثلا عمومی هاشو عالی زده باشه و بگه از ریاضی جابجا زدم گزینه هارو !! 

میشه ولی دیگه مطمئنا باید قبلش انقدر تمرین کردا باشه که اینجوری نشه😱

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
من پسرخالم میگف مثلاسوال ۱۳روجواب ندادم رفتم ۱۴ولی تو گزینه ها۱۳روپرکردم تاآخر همینجوررفتم بعد چک کر ...

اها منم همینو میگم!! باور پذیره ؟؟؟ من میخوام عمومی هارو عالی بزنم ولی بگم از ریاضی این اتفاق افتاده و متوجه نشدم بخاطر استرس !! میشه؟؟؟ چی بگم اخه؟؟ بهانه ی بهتری سراغ ندارین؟؟؟ به خدا نمیدونم چیکار کنم

میشه ولی دیگه مطمئنا باید قبلش انقدر تمرین کردا باشه که اینجوری نشه😱

نه میخوام بگم  چون تو ازمون های ازمایشی هیچ وقت واسم پیش نیومده منم سر جلسه ی کنکور دیگه دقت نکردم فک میکردم اشتباه نمیکنم!! ولی استرس داشتم خراب کردم!!

اها منم همینو میگم!! باور پذیره ؟؟؟ من میخوام عمومی هارو عالی بزنم ولی بگم از ریاضی این اتفاق افتاده ...

چرا باید خراب کنی؟؟اگه بلدی درست بزن اگه بلدنیسی بگو بلدنبودم خلاص

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

از شدت استرس مریض شدم بیماریه پوستی گرفتم اضافه وزن شدید پیدا کردم معدم بهم ریخته 

بخاطر یه عالمه بی برنامگی نتونستم بخونم همه چی بهم ریخت 

مجبورم دروغ بگم 

نمیتونم به پدرم بگم نخوندم ! اذیت میشم😔