2777
2789
عنوان

بوس الاغ وفادار😂

633 بازدید | 10 پست

بچه باجناقم 9 سالشه موضوع  آورده خونه :

راجع به بوس الاغ وفادار 10 صفحه تحقیق کنید...😳

کل خانواده بسیج شدن راجع به انواع الاغها اعم از وفادار و بی‌وفا مطلب جمع کردن نیم صفحه هم نشد🥴

مامانش رفته سر معلمشون دعوا که این چه موضوع مسخره ای هست به بچه ها میدین ؟؟؟🤔

تازه معلوم شده موضوع تحقیق

" بورس اوراق بهادار " بوده🙈

من :😳

الاغ وفادار :🐴

بوس الاغ وفادار :😘

مدیر سازمان بورس اوراق بهادار :🧐😂

حالا این که جک بود ولی خب کسی که با آموزش مجازی(مخصوصا کلاس اولی ها)بخواد درس بخونه عادیه بورس اوراق بهادار و بوس الاغ وفادار بشنوه!

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چی بود😂😂😂

بوس الاغ وفادار بود🤣

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
دختر من اوليه دقيقا فكر ميكنم همين ميشه اوضاعمون 😂😂😂😂

حتما خودت تو خونه بشو معلم براش که عقب نمونه چون خودشون که فکر سرگرمی و تقلب هستن اولی هم باشه که خب چه جوری یاد بگیره طفلی....