مادر شوهرم خیلی ریز میره رو مخم جلوی نامزدم و کلی اعصابمو داغون میکنه چیکارش کنم نمیدونم به چه دلیل بام اینجوری میکنه انقد نامحسوس و تمیز اینکارو میکنه که نمیتونم به نامزدمم بگم
ن کارت اشتباهه هیچوقت قهرنکن باهاش فقط تنبیهش کن باهاش حرف نزن مثلا ا ...
گفت مامانم گفت مث فلجا بشقاب از دستت افتاده بوده منم گفتم که دلیلش چی بوده که از دستم افتاده وخوشم نیومد از این اونم گفت شوخی بوده فقط دیگه بات شوخی نمیکنم
نقطه ضعفش اينه كه مثلا تعريف ميكنم شوهرم كمك ميكنه ظرف ميشوره بچه داري ميكنه ( يه وقتايي اصلا الكي ميگم) يا جلوشون مثلا نشستم رو مبل به شوهرم ميگم يه ليوان آب برام بيار! من عروس چند ساله هستم به مرور نقطه ضعفاش دستت مياد، اگرم بي احترامي يا كم محلي كنه قطع رابطه ميكنم تا هر وقت كه آدم بشه، كلا فرم مادر شوهر من اينه كه فقط ميخواد همه گوش به فرمانش باشن كه من نميتونم
آفرین عروس زرنگ من 1 ساله نامزدم هنوز نمیشناسم ش خیلی موذی و بی خوده
ببين سعي كن تا اونجايي كه ميتوني به شوهرت محبت كني ، اصلا از مادرش بد نگو، نقطه ضعف همشون اينه كه بدشون مياد پسرشون خيلي تو خونه كار كنه! بعدشم اولين بي احترامي كه ازش ديدي برو تو قيافه،اگه تونستي رفت و آمد رو كم كن اگه نه زيادباهاشون هم كلام نشو مثل مهمون باش خونشون نخواب اصلا اصلا ( از تجربه هام استفاده كن)