2777
2789
عنوان

لطفا همه بیایننن 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن کارت اشتباهه    هیچوقت قهرنکن باهاش  فقط تنبیهش کن  باهاش حرف نزن مثلا  ا ...

گفت مامانم گفت مث فلجا بشقاب از دستت افتاده بوده منم گفتم که دلیلش چی بوده که از دستم افتاده وخوشم نیومد از این اونم گفت شوخی بوده فقط دیگه بات شوخی نمیکنم

گفت مامانم گفت مث فلجا بشقاب از دستت افتاده بوده منم گفتم که دلیلش چی بوده که از دستم افتاده وخوشم ن ...

رو نده   زیاد خودتو صمیمی و گرم نگیر از الان   بزار خیلی رسمی رفتار کنید باهم   

نقطعه ضعفش چیه  اصن چجوری نقطعه ضعفش رو پیدا کردی

نقطه ضعفش اينه كه مثلا تعريف ميكنم شوهرم كمك ميكنه ظرف ميشوره بچه داري ميكنه ( يه وقتايي اصلا الكي ميگم) يا جلوشون مثلا نشستم رو مبل به شوهرم ميگم يه ليوان آب برام بيار!   من عروس چند ساله هستم به مرور نقطه ضعفاش دستت  مياد، اگرم بي احترامي يا كم محلي كنه قطع رابطه ميكنم تا هر وقت كه آدم بشه، كلا فرم مادر شوهر من اينه كه فقط ميخواد همه گوش به فرمانش باشن كه من نميتونم 

آفرین عروس زرنگ من 1 ساله نامزدم هنوز نمیشناسم ش خیلی موذی و بی خوده 

ببين سعي كن تا اونجايي كه ميتوني به شوهرت محبت كني ، اصلا از مادرش بد نگو، نقطه ضعف همشون اينه كه بدشون مياد پسرشون خيلي تو خونه كار كنه! بعدشم اولين بي احترامي كه ازش ديدي برو تو قيافه،اگه تونستي رفت و آمد رو كم كن اگه نه زيادباهاشون هم كلام نشو مثل مهمون باش خونشون نخواب اصلا اصلا ( از تجربه هام استفاده كن)