" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
کسی که خودش نخواد نمیشه شوهر من باز زیادی به خودش میرسه وقت بیرون رفتن منو بچه ها اماده میشیم منتظر اقا هنوز داره به خودش میرسه بعضی وقتا کلافه میشم خودت کاراشو انجام بده لباسای کثیفشو بردار جاش لباس تمیز بذار کفشاشو تمیزکن یه مدت اینطوری پیش برو ببین جی میشه
دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده میشود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است. انتخاب با توست
مامان منم بعد از ۳۰ سال هنوز نتونسته 😅😂😐😑 بگما منم اخلاق بابامو دارم 😥
الان اون وقت شما میخواید همسرتون رو تغیر بدین با این وجود؟🤨😁
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
وقتی شوهرت بعد صد سال رفت دوش گرفت اومد بیرون کلی ازش تعریف کن بگو به به چقدر پوستت شاداب شد رفتی حمام.وقتی بعد از ۲۵۰سال یه عطر به خودش زد بگو وای عشقم چقدر بوی خوب میدی چقدر ارامش میگیرم با این بو .وقتی بعد شونصد سال شیو کرد بگو خدای من چقدر نرم و لطیف شدی عاشقتم ...و اینگونه به خر کردن ادامه دهید تا نتیجه حاصل شود ...البته و صد البته که اینکار نیاز به صبر و تلاش فراوان و مداوم دارد...به امید رفع شوهر چرک