زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یه روز موتورمونخراب بود مجبور شدیم پیاده بیایم خونه بعد من تو راه جیشم گرفت چون همه بچه های همسایه وبرادرام بودن چیزی نگفتم رفت تو شلوارم چکمه هم تو پاک بود چترمو گرفته بودم جلوم کسی نفهمه جیش کردم خونه رسیدم مامانم میگه تو چکمه هات چیه ؟کلاس اول بودم الان که یادم میندازه کلی میخندم
یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم) گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞. بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶♀️🚶♀️🚶♀️
یه روز موتورمونخراب بود مجبور شدیم پیاده بیایم خونه بعد من تو راه جیشم گرفت چون همه بچه های همسایه و ...
وای یاد دوستم افتادم، دوم دبستان بودیم هوا هم سرد یخ بندون بود داشتیم باهم پیاده میومدیم، این دوستم جیش کرده بود همینجوری که داشتیم میومدیم از پشتش بخار بلند میشد
الان رفیق فابمه
یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم) گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞. بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶♀️🚶♀️🚶♀️