2777
2789
شما کرمانشاهی هستین

چطور

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه که بودم جومونگ و نگاه میکردم عروسک گوزنم رو میاوردم روبه‌روم میزاشتم با قاشق باهاش میجنگیدم،نمید ...

جومونگ عشق بچگیم بود 😣😂

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
من کلا خودم خنده ام😐😐😐😐همه کار ام سوسخلی😐😐😐

فقط اسم پروفت😂

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
بچه که بودم جومونگ و نگاه میکردم عروسک گوزنم رو میاوردم روبه‌روم میزاشتم با قاشق باهاش میجنگیدم،نمید ...

مثلا تو جومونگ بودی اونم تسو

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
خب چرا نگاه میکنه؟؟؟؟

نمی‌دونم 

بنظرت نظر داره ؟؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

تو یه مهمونی چن تا پسر اونطرف نشسته بودن، اومدم آروم بشینم زمین، پشتم در بود ، درباز شد من نصفم رفت تو اتاق😐😐😐😂بعد پاهامو سریع انداختم تو اتاق بیرون نیومدم تا اخرش😂😂

بدبختی هم فامیلن من ازشون فراری ام🤭😎😂

فراموش خواهی شد چنان که هرگز نبوده ای...♡
چطور

شاید بخاطر کلهر بودنت

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔