2777
2789
عنوان

وام ودیعه مسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3507 بازدید | 26 پست
ما 17تو سایت ثبت نام کردیم دوشنبه برامون پیامک اومد

شما کی قرداد بستید من تازه سه ماهه اومدم تو خونه جدید.اونوقت اینا بخان وام بدن نمیگن شما ک تازه اومدی تو خونه دیگ وام میخای چیکار؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم شهر ما بزرگه فک کنم سی تومن اگه بدن بهمون میخوام باهاش کار کنم 

تو سایت زده چه شهرایی سی تومنه،اصفهان و تبریز،کرج،قم،مشهد...زده بود

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
اخه تو بعضی سایتا زده میتونی انتخاب کنی که تو سی ماه اصل و سودو بدی یا اینکه فقط سود پول یه ساله مید ...

قبلا اینطور میگفتن ولی اصلاح کردن قراره بدن به خود مستاجر

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
شما کی قرداد بستید من تازه سه ماهه اومدم تو خونه جدید.اونوقت اینا بخان وام بدن نمیگن شما ک تازه اومد ...

ما قرادادمون این ماه بوده ولی کد رهگیری نداره باید بریم یه بنگاه دیگه دوباره قرارداد ببندیم ،میخوام اگه سه سالس بریم قراردادببندیم چون دوباره باید هزینه بنگاه بدیم.باید قرارداد از عید امسال به بعد باشه فرقی نمیکنه قبلا قرارداد بسته باشی

منم تو سایت ثبت نام کردم شما تمام شرایطش رو داشتید تو یه قسمت نوشته بود باید پنج تا بچه داشته باشی � ...

کسی که پنج تا بچه داشته باشه تو اولویته،فقط باید پنج سال تو شهرت مستاجر باشی و ملکی هم بنامت نباشه

سلام، مستاجر ما واسه وام کد رهگیری خواسته املاک هم واسش گرقته، ولی تو قراردادی که کد رهگیری داره مبل ...

سلام عزیزم شما جواب این سوالات رو گرفتی یا نه؟

راستی مستاجر میتونه بدون اجازه مالک این وام و بگیره یعنی رضایت صاحبخونه لازمه؟

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 
سلام عزیزم شما جواب این سوالات رو گرفتی یا نه؟ راستی مستاجر میتونه بدون اجازه مالک این وام و بگیره ...

والا تا اونجا که من فهمیدم علت اینکه مبلغها با قرارداد اصلی یکی نبود به خاطر این  بود که هزینه کد رهگیری بیشتر میشد واسه همین مبلغ کمتر نوشتن.

نه اجازه ما هم لازم نبود

والا تا اونجا که من فهمیدم علت اینکه مبلغها با قرارداد اصلی یکی نبود به خاطر این  بود که هزینه ...

سلام عزیزم میشه راجب وام توضیح بدین؟ توشرایطش نوشته هیچ ملکی ب نام زوج یا زوجه نباشه من لعنتی یه زمانی بخاطرمشکلی ک بابام براش پیش اومده بود خونه شو زدب نامم و وکالت تام الاختیارگرفت یعنی عملا گند زد به ایندم حالا مستاجرم و منتظرپیامک وام ودیعه چیکارکنم؟؟؟چطوریه؟؟ پولی اگر بدن ب کی میدن؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥