بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه تو بعضی سایتا زده میتونی انتخاب کنی که تو سی ماه اصل و سودو بدی یا اینکه فقط سود پول یه ساله مید ...
قبلا اینطور میگفتن ولی اصلاح کردن قراره بدن به خود مستاجر
...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
شما کی قرداد بستید من تازه سه ماهه اومدم تو خونه جدید.اونوقت اینا بخان وام بدن نمیگن شما ک تازه اومد ...
ما قرادادمون این ماه بوده ولی کد رهگیری نداره باید بریم یه بنگاه دیگه دوباره قرارداد ببندیم ،میخوام اگه سه سالس بریم قراردادببندیم چون دوباره باید هزینه بنگاه بدیم.باید قرارداد از عید امسال به بعد باشه فرقی نمیکنه قبلا قرارداد بسته باشی
سلام، مستاجر ما واسه وام کد رهگیری خواسته املاک هم واسش گرقته، ولی تو قراردادی که کد رهگیری داره مبلغ پول پیش و اجاره کمتر از چیزیه که تو قرار داد اصلی نوشتیم. چرا؟ کسی میدونه؟؟
والا تا اونجا که من فهمیدم علت اینکه مبلغها با قرارداد اصلی یکی نبود به خاطر این بود که هزینه ...
سلام عزیزم میشه راجب وام توضیح بدین؟ توشرایطش نوشته هیچ ملکی ب نام زوج یا زوجه نباشه من لعنتی یه زمانی بخاطرمشکلی ک بابام براش پیش اومده بود خونه شو زدب نامم و وکالت تام الاختیارگرفت یعنی عملا گند زد به ایندم حالا مستاجرم و منتظرپیامک وام ودیعه چیکارکنم؟؟؟چطوریه؟؟ پولی اگر بدن ب کی میدن؟
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥