2777
2789
عنوان

وام ودیعه مسکن

3507 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی وام ودیعه مسکن گرفته؟میخوام بدونم بلاخره وام میدن به خود مستاجر که قسطی سود و اصل وام بده یا فقط سود باید داد اصل وام سرسال میگیرن

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘

اخه تو بعضی سایتا زده میتونی انتخاب کنی که تو سی ماه اصل و سودو بدی یا اینکه فقط سود پول یه ساله میدی اصل وام سر سال برمیگردونی بانک

گلم اون وام میریزن به حساب موجر اما شما باید سودش و بدی و سر سال دوباره پسش میگیرن و به مستاجر نمیدن لطفا اشتباه نکنید و گولشون و نخورید در اصل باید ۲بار پول بدی هم اجاره هم سود ودیعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اون وام میریزن به حساب موجر اما شما باید سودش و بدی و سر سال دوباره پسش میگیرن و به مستاجر نمیدن ...

مرسی عزیز اینجوری باشه اصلا بدرد نمیخوره ربا میشه دیگه

به شوهر منم پیامک زدن که شما واجد شرایطش هستین و مدارکو تکمیل کنید و بانکتونو انتخاب کنید ماهم کردیم.دقیقا سوال منم اینکه که این وام دست کی میرسه آخرش؟اگه سه ساله برداریم هم اصل پولو هم سودشو ماهیانه ۱۶۶۰ تو تهران باید بپردازیم اونطوری که تو کانالای خبررسانی خوندم.فقط موندم دست کی میدن مستاجر یا صابخونه؟😐

کردنش وام مرابحه کلاه شرعی گزاشتن سرخودشون

ببین اگه میتونی هم قسطش رو بدی هم اجاره خونه به نطرم بگیر خوبه ۳۰ تومن بگیر اگه بتونی باهاش کار کنی اون سی تومن رو سر سال ۶۰ کنی خوبه بد نیست اینجوری سی تومن بانک رو پس میدی خودتم صاحب سی تومن شدی 

به شوهر منم پیامک زدن که شما واجد شرایطش هستین و مدارکو تکمیل کنید و بانکتونو انتخاب کنید ماهم کردیم ...

ماهم دقیقا همین مشکل داریم،اگه بدن به خودمون و سه ساله پس بدیم خوبه وگرنه واقعا مزخرفه

مافقط یه پیامک دادیم همون بود دیکه اره؟؟؟یا بلید ثبت نام میکردیم

باید تو سایت اقدام ملی هم ثبت نام یکردین از14تا20طبق قم اخر کد ملی

ببین اگه میتونی هم قسطش رو بدی هم اجاره خونه به نطرم بگیر خوبه ۳۰ تومن بگیر اگه بتونی باهاش کار کنی ...

برا شهرای بزوگ سی تومنه برا شهرای کوچیک15

به شوهر منم پیامک زدن که شما واجد شرایطش هستین و مدارکو تکمیل کنید و بانکتونو انتخاب کنید ماهم کردیم ...

من ۱۸ هم ثبت نام کردم واسه من پیامک نیومده  چند روز طول میکشه بیاد