2777
2789

خیلی ناراحتم با من اصلا وقت نمیگزرونه وقتاییم که گوشیو می‌زاره کنار با پسرمه کلا 

منم از سر ناچاری و دلتنگی اومدم موندم شهرستان خونه مامانم اینا الان آخرین بار سه ساعت پیش آنلاین شده با اینکه پسرم مریض شده عین خیالم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سر بحثو باز كن بگو بخند كن تو گوشي چيز ميز نشونش بده خاطره تعريف كن

خسته شدم از اینکه همش من بهش چسبیدم میدونم دوستم داره ولی خیلی کم حرفه 

همیشه من شروع کننده رابطه هستم دیگه خسته شدم😔

خودت کلتویه موت بکن توگوشی طوریکه متوجه تفاوتت بشه ببین اعتراض میکنه اون موقع متوجش کن که چه حالی میشی ازاین رفتارش

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
سرش جیغ بکش بگو چقد میری تو گوشی حتما پیدا کردی(من اینکارو کردم جواب داد همون لحظه گذاشت کنار)   ...

هی خدا چی بگم از کجا بگم تو شهر غریب جز خونواده شوهر هیشکیو ندارم لاهیچکسم حرف نمی‌زنم شوهرمم اینطوری به خدا دق کردم

حتما باتو مثل گوشی بهش خوش نمیگذره. بیشتر بهش توجه کن دلشو بدست بیار .کم کم گوشی رو ول میکنه به تو و ...

جوری شده دوکلمه حرف حساب میزنم میگه غر میزنی میگم شیر درست کن غر میزنه به قرآن دوساله عروسی کردیم دسشوییمون اب سرد نداره مجبور میشم آبگرمکن کمو زیاد کنم اعتراض میکنم غر میزنم میگه تو با شیرا مشکل داری

هی خدا چی بگم از کجا بگم تو شهر غریب جز خونواده شوهر هیشکیو ندارم لاهیچکسم حرف نمی‌زنم شوهرمم اینطور ...

ببین عزیزم ب شوخی وقتی گوشی دستش میگیره گوشی رو از دستش بگیر  و بگو بخند راه بنداز میدونم یه طرفه خیلی سخته ولی کم کم جواب میده یا وقتی حوصله داره بگو از یکنواختی خسته شدی و یکم به خودش بیاد 

ببین عزیزم ب شوخی وقتی گوشی دستش میگیره گوشی رو از دستش بگیر  و بگو بخند راه بنداز میدونم یه طر ...

گوشی از دستش گرفتنی دیوونه میشه ولی خودش گوشی زیاد دستم بگیرم زود اعتراض می‌کنه بهم دوساله دارم یه طرفه تلاش میکنم دردمو به کی بگم