الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزدلم مطمئن باش هیچوقت خدا هیچ ظلمیو بی جواب نمیزاره ، خواهر شوهرم منم تو نامزدی خیلی عذابم داد حتی یه بار دست روم بلند کرد ، اما چند وقت بعدش پدرش فوت شد و هر خاستگاریم براش میاد یه مشکلی پیش میاد و نمیشه و خودشم حال روحیش افتضاحه و همیشه در حال جنگ و دعواست و هر روز لاغر تر و زشت تر میشه و زیر چشاش گود میشه ... تازه هنوزم مونده ، من هنوزم نبخشیدمش و باید اونقدر که من به خاطرش اشک ریختم عذاب بکشه
پسر خوبم، فندق تو دلیه مامان، همیشه آرزوی داشتنتو داشتم، خداروشکر که هستی، خداروشکر که دارمت، مشتاقانه منتظر دیدن روی ماهت و بغل گرفتنتم💙
اما خواهرشوهرت متاسفانه خوش شانسه چون عروسی مثل تو نصیبشون شده ک راحت میتونه اعصاب این عروس بیچاره رو خورد کنه و پدرشوهر و مادر شوهر ساده لوح نصیبش شده
اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
فوقش اگه دیدم ادم بدیه باهاش رفت امد ندارم کلا کار به کارش ندارم اما هیچ وقت نمیرم برم بپرم بهش ...
منم دقیقا فقط تونستم همین کارو بکنم ۸ماهه نرفتم خونه برادرم اما ادم مگ چنتا خواهروبرادر داره منک اشتباه کردم نرفتم چون ب نفع زنداداشم شد و ازخداشه ما نباشیم باید اتفاقا بیشتر میرفتم تا بفهمه با این بی احترامی ها نمیتونه منو داداشمو جدا کنه
دیر متوجه شدم حیف😐
خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣