2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیاید☺

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 34 پست
من دوروز قبلش زدم یعنی زود بوده؟؟؟؟؟

آره چه خبره دو روز قبل 10روز بگذره چون ممکن بعداز 5روز هم آدم پریود بشه ولی 10روز دیگه قطعیه

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چه خبره دو روز قبل 10روز بگذره چون ممکن بعداز 5روز هم آدم پریود بشه ولی 10روز دیگه قطعیه

اوه ده روز کی میصبره😩

اگ بدونی چقدربی بی چک منفی دارم😩

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
خدا از دهنت بشنوه . ایشالله توام این یکی ماه جواب بگیری . چند ماهه تو اقدامی

شش ماهه این ماه دیگه باکیت اقدام کردم و سینه دردو دلدردوضعف و سردردداشتم امیدواربودم انشاالله ک مال تو گرفتع 

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
زود زدی  من گذاشتم ۷ روز بعد زدم مثبت شد

قبلش اصلا نزده بودی؟

باکیت بوده اقدامت؟

زود زدی  من گذاشتم ۷ روز بعد زدم مثبت شد

منم مث ت ماه قبل اقدامم ده روز جلو انداختم همه میگفتن این ماه باردارمیشی اما نشدم که

شش ماهه این ماه دیگه باکیت اقدام کردم و سینه دردو دلدردوضعف و سردردداشتم امیدواربودم انشاالله ک مال ...

من چند دفعه رفتم دکتر میگف تا یک سال باردار نشی طبیعیه اگه بیشتر بشه نا زایی و باید بیای .منم رفتم یه دکتر دیگه و به دروغ گفتم ک یکسال و نیمه تو اقدامم بهم دارو داد و سونو مم مشکلی نداشت

♡♡♡♡
من چند دفعه رفتم دکتر میگف تا یک سال باردار نشی طبیعیه اگه بیشتر بشه نا زایی و باید بیای .منم رفتم ی ...

انشاالله ک باردارباشی خواهرمن ک امروز کلا خیلی ذوقم خورد

قبلش اصلا نزده بودی؟ باکیت بوده اقدامت؟

ن قبلش علائم دلدرد و کمردرد پری هم داشتم ولی نزدم 

چون هعی حس میکردم میخوام پری شم، نزدم دیگه هعی روز شماری کردم دیدم ۷روز گذشت بعد زدم زیر ی دقیقه مثبت شد

از کیت هم استفاده نکردم 

تقویم پرتو نصب کردم روزای تخمک گذاری و روزای احتمال بارداری رو نوشته که کی کمه و زیاده و متوسط هست با اون اقدام کردم ی روز درمیان اینماه جواب گرفتم😍

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
انشاالله ک باردارباشی خواهرمن ک امروز کلا خیلی ذوقم خورد

اگه باردار بودم اسم دارو هامو برات میفرستم تو ام استفاده کن . من باردار نشودنم ناراحتتم نمیکنه فقط شوهرم خیلی حرف میزنه میگه فلانی بعد از ما عروسی کرده بچه داره

♡♡♡♡
منم مث ت ماه قبل اقدامم ده روز جلو انداختم همه میگفتن این ماه باردارمیشی اما نشدم که

من ماه قبل هم اقدام داشتم  ۳ روزـزودتر پری شدم 

اینماه که گذشت بی بی زدم + شد 

ان شالله شماهم نتیجه میگیری 😍

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
من ماه قبل هم اقدام داشتم  ۳ روزـزودتر پری شدم  اینماه که گذشت بی بی زدم + شد  ان ش ...

انشاالله دیگه ناامیدم کرد بی بی امروز 

انشاالله ک بسلامتی نی نی تو بغل بگیری گلم