jejeyran مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 411 عنوان شده در اوج ناامیدی امیدواربشید و به اون چیزی که میخواستید برسید؟. 155 بازدید | 13 پست اون چی بوده و چه حسی داشتید اون موقع.... در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•° 1399/05/21 | 15:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisajon12 عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 بله بعد هفت سال دیگه کلا قید بچه رو زدم یهو تو اسباب کشی خونمون فهمیدم حامله ام کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
jejeyran مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 411 بله بعد هفت سال دیگه کلا قید بچه رو زدم یهو تو اسباب کشی خونمون فهمیدم حامله ام چقد خوب در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°
jejeyran مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 411 آره دیروز. ده بار خدا رو شکر کردم چی بود در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°
1370nina عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 730 نه ،نمیدونم چرا دست رو هر چی میزارم قسمت من نمیشه هم از لحاظ عاطفی هم مالی میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
jejeyran مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 411 ارع ازدواج چجوری شد در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11436 بله خرید خونه و بچه دارشدنم خداروشکر مشکلتون چی بود؟من الان خیلی ناامید وخسته ودرمونده وبلاتکلیف تکیه زدم دیوار خونه نشستم دلم بچه میخاد مشکل از همسرمه اما هزینه درمان نداریم دکترانوبت نمیدن
niliii23 عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 5621 چجوری شد هیچی بهم خورد همش نمیشد ک بهم برسیم نذرم کردم ضدحال خوردم ولی بعد ی ماه همه چی اونطور ک خواستم شد