2777
2789
عنوان

کی جدیداً مبل خریده بی زحمت بیاد تو

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 99 پست

راحتی بگیر توروخدا.خیلی شیک تر و اسپورت تره

من خیییلی دوس داشتم راحتی بگیرم ، ولی اونموقعا متاسفانه بخاطر تحریم و جور نبودن تنوع و جنس نتونستم خوشگلشو پیدا کنم🥺

دوست من دیشب از یافت آباد، مبل چستر گرفت 18ونیم، شما کدوم شهری؟ 

واووو😅

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو نمایشگاه مبل پدرشوهرم کار میکنم سوالی داشتی بپرس،بنظرم پذیرایتتون بزرگه راحتی زیاد قشنگ نمیشع ...

کدوم شهری عزیزم، قیمتا چطوره؟ منم میخوام مبل بخرم منتها تو این کرونا جرات نمیکنم برم تهران

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
من تو نمایشگاه مبل پدرشوهرم کار میکنم سوالی داشتی بپرس،بنظرم پذیرایتتون بزرگه راحتی زیاد قشنگ نمیشع ...

قیمت دارین تقریبی؟

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
شوهرم نمایشگاه داره سوالی داشتی میتونم کمکت کنم 

عکس میزارین 

قیمتا رو هم بگین 

راحتی خوبه یا کلاسیک

اره حس میکنم سلتنطیا خیلی جا گیرن شاید اسپورت بهتر به دلم بشینه وایسادم کرونا تموم شه☹برم نگاه کنم&n ...

من یه سرویس خواب برای جهازم  پسنیدم شده ۲۸ تومن 

گرون شده همه چی

ولی در نهایت گلم   به نظر من  اگر بای جهزت میخوای تیکه های سنگین اول بگیر مثل مبل  یخچال و  فرش و لباسشویی چون خیلی به چشم میان ولی  گوشتکوب برقی پلو پز خیر و بدون اونا هم میشه اشپزی کرد