2777
2789
عنوان

خانومای اصفهانی بیاید

135 بازدید | 25 پست

ی دکتر زنان زایمان  خوب در حد دکتر یگانه بگید که تو بیمارستان شریعتی بره برای زایمان ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شریعتی وقت بگیر واسه هر دکتری میخوای.

میخوام دکترش خوب باشه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
دکتر نصر رو شنیدم خوبه شریعتی خوبه واسه زایمان؟؟

من برای اینکه اونجا بابیمه تامین اجتماعی رایگان هستش میخوام برم 

میخوام دکترش خوب باشه

واسه زایمان تجربشو ندارم اما واسه چیزای دیگه چرا.

من از دکتراش راضی بودم.چی بگم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
شریعتی نرو به نظرم  هرجور میدونی

چرا؟

منم خودم بیمه تامینم ولی نرفتم اونجا چیزای خوبی نشنیدم برو عیسی بن مریم حداقل

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
مگه دکتر خودت کجا زایمان انجام میده طبیعی هستی یا سزارین؟؟

هنوز معلوم نیس ولی مخوام طبیعی باشه 

دکتر خودم زهرای مرضیه میره اونجا برای زایمان طبیعی ۲۸۰۰میگیرن 

هنوز معلوم نیس ولی مخوام طبیعی باشه  دکتر خودم زهرای مرضیه میره اونجا برای زایمان طبیعی ۲۸۰۰می ...

اگه میتونی برو همونجا دکتر یگانه خیلی معروفه 

شریعتی انترن و دانشجو داره اذیت میشی هی مخوان معاینه ات کنن

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
اگه میتونی برو همونجا دکتر یگانه خیلی معروفه  شریعتی انترن و دانشجو داره اذیت میشی هی مخوان مع ...

مشکل هزینه دارم 

واقعا این هزینه برامون زیاده

هنوز معلوم نیس ولی مخوام طبیعی باشه  دکتر خودم زهرای مرضیه میره اونجا برای زایمان طبیعی ۲۸۰۰می ...

اووه خصوصیه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

یکی از دوستان دخترش غرضی زایمان کرده بود خیلی راضی بود!!!