2777
2789
عنوان

تزریق چربی زیر چشم

386 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من دور چشمام ارثی سیاه و گوده که ساعتای طولانی به لپ تاپ نگاه کردن و عینک زدن و استرس تشدیدشم میکنه

کسی اخیرا تزریق چربی انجام داده؟ تا چه حد تاثیر گذاره؟ هزینش چقدره؟ چشم رو ریز نمیکنه؟ تا چه مدت دوام داره؟ 

ممنون میشم اگر کسی انجام داده کامل توضیح بده

دوستم دو جلسه انجام داد تا چن روز ک کبود بود بعدم ورم داشت حدود یک ماه بعد خودش ک لاغر شد اولین جا هم زیر چشماش بود

کلن پول الکی بود هدر داد حتا یک روزم حس نکرد ک تغیر کرده

همسرم دلیل من است. 💜🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میگن روغن خراطین موثره برگشت ناپذیره 

من دارم زدم چشم درد گرفتم رفتم دکتر گفت خطرناک زیر چشم پوستش نازک و مویرگهاش نزدیک پوست هر چی بزنی سریع جذب میشه واسه همین نباید هیچ کرم و روغنی استفاده بشه فقط کرم دورچشم

اره دقیقا یکی دوبار زدم بو میداد چشام اب میریخت منم ترسید دیگم نزدم 200 پولشادادم 😞😞😞

من که دکتر رفتم گفت بذار کنار اشک مصنوعی بهم داد و گفت با شامپو بچه بشورم گفت شانس اوردی زود اومدی

من که دکتر رفتم گفت بذار کنار اشک مصنوعی بهم داد و گفت با شامپو بچه بشورم گفت شانس اوردی زود اومدی

میدونی چیه من از دکتر پوست گرفتم دلم ازاین میسوزه که هودسرانه نگرفتم پس منم نمیزنم برا پرشدن صورت ولبها اینا چطور بازم خطر داره ؟؟؟من میگفتم چرا انقدر چشام میسوزن دوبار  زدم دیگه ادیت شدم نزدم بعد دیگه پیگیر نشدم گذاشتمش کنار پس نمیزنم ممنونم عزیزدلم 😘😘😘😘😘که ببهم گفتی خیر ببینی الهی ❤❤❤

❤❤❤❤
میدونی چیه من از دکتر پوست گرفتم دلم ازاین میسوزه که هودسرانه نگرفتم پس منم نمیزنم برا پرشدن صورت ول ...

برای گونه هام هم زدم فقط روزنه های پوستم باز شد و پوستم چرب شد کلا تعطیلش کردم من دکتر نداد خودم خریدم  ولی دکتر گفت کلا کارت اشتباه

برای گونه هام هم زدم فقط روزنه های پوستم باز شد و پوستم چرب شد کلا تعطیلش کردم من دکتر نداد خودم خری ...

ن من اینم زیاد دکترشا نمیشناختم که پس انگاری اصلا بدرد نمیخوره بازم ممنونم عزیزم از راهنمایت ❤❤❤❤

❤❤❤❤