2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 53 پست
مال شما خیلی کمررنگ بود؟ چندم اقدام داشتین؟

اولش کمرنگ بود، بعد که خشک شد یکم پررنگ تر شد

۴،۵ماه عزیزم.

اینجوری بود اولش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اولش کمرنگ بود، بعد که خشک شد یکم پررنگ تر شد ۴،۵ماه عزیزم. اینجوری بود اولش

بعد اینکه پنج روز گذشت اینطوری شد قبلشم زدین ک منفی باشه؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه پنج روز گذشت اینطوری شد قبلشم زدین ک منفی باشه؟

آره عزیزم. نه قبلش نزدم، چون همش فکر میکردم پریود میشم. این همون اولشه که زدم بعد که خشک شد پررنگ تر شد. فرداشم یکی دیگه زدم کامل پررنگ شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

آره عزیزم. نه قبلش نزدم، چون همش فکر میکردم پریود میشم. این همون اولشه که زدم بعد که خشک شد پررنگ تر ...

انشاالله بسلامتی گلم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
زود زدی 

چندروز بعد پری باید زد اخه من تخمگذاریم اقدام داشتم و هفده روز میگذره😔

چون از زمان لانه گزینی تازه هورمون بتا ترشح میشه اول هم تو خون

مرسی عزیزم از راهنماییت یعنی هنوز امیدی هس؟