2777
2789

تا رفت یکی دیگه سریع بیار جاش

دم دستت نبود برو تو چت تصادفی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیشه چجوری بعد ۵سال دوستی

به سادگی من بعد از ۴ سال دوستی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

نمیخواد کس دیگه ایو بیاری جاش تجربه همون یدونه بس نبود؟

خودتو قانع کن رو خودت کار کن که تو لیاقتت بیشتر از ایناست و میتونی یه روزی خیلی خیلی خوشبخت باشی بدون اون 

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
بخاطر اینکه رابطمون سرد شده همش دنبال بهانه گرفتن از همی هستیم

بیاخودت جواب تاپیک ومیدی دیگه!دنیال بهانه...دنبال کسی باش که دنبال توباشد...اینگونه اگرنیست به دنبال خودت باش...این همیشه توی ذهنمه تاوقتی که زنده ام

دقیقا درست میگی من باید یاد بگیرم با منطق جلو برم 

باریکلا...اجی خوشگلم یادت باشه واردرابطه ی دیگه ای نشی که اخرش پوچ باشه بخدافقط دختراسیب میبینه مرداذاتشون اینه زودفراموش میکنن...ودرهررابطه ای هیچ اسیبی نمیبینن...