2777
2789
اخه نمیشه چجوری بعد ۵سال دوستی

دلیل جدایی چیه ؟من الان بعد 6سالو 2ماه دوستی جدا شدیم ولی دلیلش مخالفت خانوادش به ازدواجمون الان 2ماهه سخته دلم میخواد باشه حالم بده ولی حسم میگه بر میگرده

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
دلیل جدایی چیه ؟من الان بعد 6سالو 2ماه دوستی جدا شدیم ولی دلیلش مخالفت خانوادش به ازدواجمون الان 2ما ...

کسی که به خاطرش خانوادموگذاشتم کنار...منویه شهرغریب ول کردورفت...مرداهمه نامردن...بخداکم پیدامیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالایه ماه پیش تقریباموقع امتحانات نهایی به دوستم زنگ زده که به شفق بگوکارش دارم...بعد10ماااااه...که منوول کردورفت...بهش گفتم بگوبهش من بابی وجداناکاری ندارم.گفتم به دوستم هیچ وقت نیابهم بگوجی بهت گفته.پیامی داددرباره ام میتونی بلاکش کنی

کسی که به خاطرش خانوادموگذاشتم کنار...منویه شهرغریب ول کردورفت...مرداهمه نامردن...بخداکم پیدامیشه

منم دقیقا همین کارو کردم من خانوادم اونو میشناسن ما باهم زندگی میکنیم همینس برام خیلی مشکله که باید برگردم خونمون 🥴

منم دقیقا همین کارو کردم من خانوادم اونو میشناسن ما باهم زندگی میکنیم همینس برام خیلی مشکله که باید ...

اصلامشکل نباشه.مثل یه دخترخیلی محکم...توچشاش ذول بزنه ازکنارش ردشو.اجازه حرف زدن نده.اجازه نده کمکت کنه...هیچ.هیچ.بزاربفهمه تومحکمی.بزاربفهمه بهش نیازنداری.نزارتوی زندگیت دخالت کنه.

اصلامشکل نباشه.مثل یه دخترخیلی محکم...توچشاش ذول بزنه ازکنارش ردشو.اجازه حرف زدن نده.اجازه نده کمکت ...

حالا کی حالشو داره وسایلو جمع کنه 😂 

ولي به اين نتيجه رسيدم با كسي زندگي كردن زياد جالب نيس مخصوصا قبل ازدواج ..