2777
2789

سلام خانوما تو بارداری برا زرنگی بچه چی میخوردین؟ 

من دلم مویز و گردو پسته بادوم کلا مغزیجات نمیخاد در طول روز خیلی کم میخورم 😭😭😭😭

چیکار کنم دوماهمه چی بخورم دیر نشه من برا مغزشون چیزی نمیخورم 😭😭😭 با اینک همشونو بو داده کردم بازم دلم نمیخاد 

شماها یکسره مغزی جات میخوردین؟چقد تاثیر رو بچتون داره؟؟لطفا راهنماییم کنید 

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ک خنگم بچمم خنگ میشع مویزو گردو خرج اضافه😐⁦☹️⁩

😂😂ن این چ حرفیه

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

من اصلا مغزیجات نمی‌خوردم...ولی میگو می‌خوردم ماشاالله پسرم هم باهوشه هم زنگ 

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

نه بابا یکسره چه خبره 

اصلا حالا چون دوتاشون مغزن مگه باید رو هم اثر بزارن

فولیک اسید برای ساختار عصبی فقط لازمه 

من که یادم نمیاد روتین از لحاظ خوراک کاری کرده باشم 

حس میکنم دخترمم باهوشه فک کنم بیشتر ژنتیکیه و بعد از تولد با اموزش

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

منظورت باهوشه؟!

کندور واسه باهوشی بچس البته زیادی ک بخوری بیش فعال میشه

اسفناج هم خیلی تاثیر داره، مامانم سر من خورده و البته دیگران میگن ک باهوشتر از بقیه افراد خونوادم

مغزیجاتم ک نمیخوری...

من يه سره چهار مغز و مويز خوردم و كيوي و روغن زيتون و بادوم زياد بچم باهوشه ولي نابغه نيس.

حتي يجور بادوماي برزيلي هيت اينجا كميابه از اونام خوردن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️