2777
2789
عنوان

خیانت

185 بازدید | 10 پست

تروخدا فقط بدون قضاوت بگید بخدا ب امام رضا ب پیغمبر این موضوع اصن ب من ربطی نداره برا یکی از آشناها پیش اومده خواهرش با شوهرش باهم ی روابطی داشتن ک این چت هاشون دیده الانم از همش عکس گرفته میگه میخوام رو کنم ک هردو خودمون بکشیم نمیتونه کنار بیاد ب شوهرش گفته ولی هنوز ب خواهرش هیچی نگفته خواهرش مجرده میگه حالا ک به شوهرم گفتم همش بهم طئنه میزنه ی دختر کوچیک داره نمیدونم چطور راهنمایی کنم اگ ب جایی برسه ک به روی خواهرشم بیاره خیلی بد میشه زندگیش نابود شده اینجوری آبروی خانوادشم میره فقط با من حرف میزنه تروخدا شما باشید چطور دلداریش میدین خییییییییلی داغونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خوب اگه باهم رابطه داشتن و ایشون ب شوهرش کفته الان شوهره ب خواهره میگه ک زنش فهمیده دیگه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

حیف عمر و جوونیش که بخاطر دوتا حیوون با ناراحتی بگذره ،به پدر و مادرش بگه بعدم طلاق بگیره ، قرار نیست کسی غیر از خودشون بفهمه ،بعد هم واسه طلاق یه بهونه ایی بیارن به بقیه بگن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘