2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بودن در حرم امام رضا(ع)

1131 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش خواب دیدم داخل حرم امام رضا هستم ولی حرم را ندیدم یه جفت سفید خوشگل الان دارم توی آشپزخونه خواب دیدم اونا را به حرم اهدا کردم و دارم گریه میکنم از ذوق.بنظرتون تعبیرش چیه؟

ختم صلوات به امام رضا را یه ماهی میشد تمام کرده بودم که این خوابو دیدم

دو سال پیش هم چادر عقدم را به حرم اهدا کرده بودم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت رواشی ...انشالله ک خوابت خیره⚘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آخی چ خواب قشنگی

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

من یه بار خواب دیدم رفتم مشهد ... یهویی بعد اونجا یکی بهم گفت امام رضا (ما سیدیم نصببمون به امام رضا )می رسه دعوتمون کرده خونش... جالب اینجاس چند روز بعدش اتفاقی کسی بانی شد و ما رو فرستاد مشهد و جالب تر اینجا که اسممون برای خادمی حرم درآمد و رفتیم دفتر خدام... دقت کردم همان اتاقی بود که تو خواب هم دیده بودم البته اسم شوهرم درآمد نه من...

منم یه ماه پیش بود خواب دیدم دقیقا رفتم بالا سر قبرش. فقط منو ۳   ۴ نفر دیگه بودیم بقیه نمیتونستن بیان. دیدم قبرش سنگ نیست خاکیه و من ۲ مشت از خاکش رو برداشتم ریختم تو پلاستیک و گذاشتم تو کیفم.😌😍

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار
من یه بار خواب دیدم رفتم مشهد ... یهویی بعد اونجا یکی بهم گفت امام رضا (ما سیدیم نصببمون به امام رضا ...

وااای خوش ب سعادتتون

چقدر اتفاقای خوب❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من خیلی برای اقا امام رضا صلوات خاصه میفرستم

و میگفتم اقا جواب سلام واجبه.

ی شب خواب دیدم بهم گفتن امام رضا سلامت رو میرسونه

اصلا خییبببلی دوسشون دارم

روزانه براشون صلوات میدم زباد 

خاصه هم‌میخونم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین